Avto
16 ogledov

Kdo bo najhitrejši politik?

Na tretji izmed šestih dirk Žurnalovega kartinga zvezd bodo tekmovali politiki.
1/21
Žurnal24 main
Tretja dirka Žurnalovega kartinga zvezd, v kateri bodo sodelovali politiki, bo še posebej zanimiva, saj se bodo med seboj pomerili dva ministra zdajšnje vlade in eden iz nekdanje ter ena najlepših slovenskih poslank zadnjih let.

Danes se bodo na stezi Karting centra v BTC iz oči v oči stali prometni minister Patrick Vlačič, ki bi mu težko našli boljšega izzivalca, kot je njegov predhodnik na tem položaju Radovan Žerjav, moška kolega pa bosta poskušali prehiteti ministrica za javno upravo Irma Pavlinič Krebs in poslanka Eva Irgl.

 

GLASOVANJE

Svoj glas lahko oddate tukaj.

Kdo izmed politične četverice bo po vašem mnenju najhitrejši? Glasujte za svojega kandidata in sodelujte v nagradnem žrebanju za privlačne nagrade. Izmed tistih, ki boste pravilno napovedali zmagovalca ali zmagovalko, bomo izžrebali dobitnike mobilnega telefona LG, paketa dodatne opreme LG in paketa energijske pijače DARK DOG.

Nagrajenci izzivajo Andreja Jereba
Tekma bo gotovo napeta in polna političnih potez in preobratov, zato vas že danes vabimo, da 11. maja ob 18. uri pridete v Karting center BTC in navijate za svojega političnega favorita. V odmoru tekme politikov bo potekala tudi dirka med našimi bralci, ki bodo izzvali znanega slovenskega dirkača Andreja Jereba. Andrej dirka že od leta 1993, nanizal je tri naslove državnega prvaka, med letoma 2002 in 2004 je bil najhitrejši tudi v srbsko-črnogorskem prvenstvu. Z odmevnim petim mestom na reliju Monte Carlo 2006 je začel preboj v svetovno prvenstvo, kjer je do začetka letošnje sezone nastopil že osemkrat.

Nagrajenci, ki se bodo po robu postavili Andreju Jerebu so naslednji:
1. Andrej Lavriša iz Horjula
2. Emil Horvat iz Grosuplja
3. Matjaž Matjašič iz Preserji
4. Jože Verdl iz Dobrne
5. Matjaž Bitenc iz Kranja
6. Kristjan Bracun iz Izole
7. Gregor Kos iz Brezovice
8. Jure Šujica iz Kranja
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.