Avto
0 ogledov

Koga je nagradil Žurnalov avto leta?

Zmagovalca v kategorijah družinski in ženski avto leta bomo razglasili v četrtek Žurnal24 main
Glasovanje za avto leta se je našim bralcem izplačalo. Glavno nagrado, skuter JM STAR, prejme Ž. Prajndl iz Gornje Radgone, še deset izžrebancev pa se bo veselilo doživetja ekstremne vožnje na dirkališču Raceland v Krškem.

Izmed množice glasovalcev, ki ste med 1. in 31. oktobrom oddali svoj glas za družinski in ženski Žurnalov avto leta, smo izbrali enajst srečnežev. Izbor avtomobila leta s tem še ni zaključen, zato vrstnega reda in obeh zmagovalcev še ne moremo razglasiti. Točke, ki ste jih glede na število glasov razdelili med finaliste, bomo prenesli v veliki finale.

Ta se bo zgodil v četrtek, 7. 11., ko bo vseh deset avtomobilov ocenila še vnaprej sestavljena strokovna žirija izven Žurnalovega uredništva. Žirija bo podelila drugo polovico točk, skupni seštevek pa bo dal zmagovalca v obeh kategorijah.

Družinski in ženski avto leta bomo slovesno razglasili na četrtkovi popoldanski slovesnosti v Lipici. Takrat bo tudi jasno, ali sta zmagala vaša favorita.

SEZNAM NAGRAJENCEV:

Glavno nagrado, skuter JM STAR, prejme:
Ž. Prajndl

S tekmovalnim voznikom Vladimirjem Stankovičem pa bodo ekstremne hitrosti doživljali:
S. Kosi.
A. Laketič
D. Stefan
T. Selan
L. Gregorič
M. Šmid
R. Colnar
A. Papez
G. Podbevšek
G. Košir

Z nagrajenci bomo stopili v stik v prihodnjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.