Avto
5 ogledov

Nove iskrice za malega levčka

Največ sprememb je na sprednjem koncu, izstopa predrugačen odbijač z veliko režo Žurnal24 main
Peugeotov najmanjši avtomobil model 107 v drugo polovico življenjskega ciklusa vstopa prenovljen in bogatejši za nekaj kosov opreme.

Tako kot ostala dva člana triperesne deteljice (citroën C1 in toyota aygo) tudi 3,4-metrski 107 z modelnim letom 2009 prinaša precej osvežen videz. Igriv in mladosten videz naj bi še naprej zagotavljal nekoliko spremenjeni prednji odbijač z večjo odprtino za dovod zraka, ki jo zdaj prekriva kovinska mrežasta rešetka.

Vzdolž odprtine za zrak je nameščena masivna kromirana letvica. Na skrajnih koncih odbijača sta v imitaciji škrg nameščena nastavka za meglenke. Novi so pokrovi za 14-palčna kolesa pa tudi dve barvi karoserije – mandarinasto oranžna in električno modra.

Integrirani sedeži imajo nove preobleke, višji nivo opreme nudi tudi usnjeno oblazinjenje alcantara. Izboljšana je zaščita pred hrupom in vibracijami. Nekoliko je izboljšan tudi dostop do zadnje klopi.

Po prodajnih številkah zaseda peugeot 107 v Sloveniji drugo mesto v svojem segmentu. Od začetka prodaje februarja 2006 do konca septembra 2008 jih je bilo prodanih 676. V Sloveniji bo na voljo od januarja 2009.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.