Avto
21 ogledov

Petje med cviljenjem gum

V četrti tekmi sodelujejo Tanja Žagar, Zlatko, Vili Resnik in Tejči. Po poletnem Žurnal24 main
V tokratnem, že četrtem krogu Žurnalovega kartinga zvezd, ki se bo v Karting centru BTC odvijal v ponedeljek, 8. junija, ob 18. uri, bodo gume cvilile po posebnih notah - v goste prihajajo pevci Vili Resnik, Tanja Žagar, raper Zlatko in Tejči (Atomik Harmonik).
 

Bi radi vozili kart?

Vabimo vas, da si četrto tekmo Žurnalovega kartinga zvezd ogledate v živo v Rollbaru. Če pa bi se radi iz oči v oči pomerili z znanim slovenskim dirkačem, nam čim prej pišite na naslov avto@zurnal24.si in zraven pripišite svoj kontakt. Izmed prispelih prijav bomo izžrebali osmerico tekmovalcev.

Vsi štirje se napete tekme že zelo veselijo. Tanja Žagar poudarja, da je vožnja poleg glasbe njena najljubša dejavnost. "Zelo rada tiščim na zavore in plin, še posebej na plin," pravi zgovorna pevka in napoveduje veliko užitkov. "Vmes med vožnjo bom še malce zapela," napove recept za dobro uvrstitev.

Napoved raperja Zlatka je preprosta, a zgovorna: "Ko se not'r usedem u karting, predlagam, da spraznete cel BTC-parking."

Na tekmo komaj čakata tudi Vili Resnik in prikupna Tejči. Ker se slednja na cesti strogo drži omejitev, kar malce dvomi, da bo posegla po najvišji stopnički, a vseeno napoveduje obilo zabave. Vili pa bo na vsak način poskušal prehiteti Zlatka, medtem ko bo punci kot pravi kavalir najverjetneje pustil predse.

Glasujte in zmagajte
Tudi ta mesec se z glasovanjem za svojega favorita potegujete za bogate nagrade naših sponzorjev. Izmed glasovalcev, ki bodo pravilno napovedali zmagovalca/-ko, bo žreb določil dobitnike treh privlačnih nagrad. Prva nagrada je mobilni telefon LG KC910 RENOIR, druga nagrada so bluetooth stereo slušalke LG, tretja pa paket energijske pijače DARK DOG.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.