Avto
29 ogledov

Putin zadrževal smeh nad polomljeno kljuko novega avta

Putin in avto Youtube
Vladimir Putin je med razkazovanjem novih ruskih vojaških avtov skrival smeh, ko je generalu v rokah ostala kljuka enega od vozil.

Ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu so njegovi generali v Sočiju pred predsedniško rezidenco razkazovali najnovejše prisobitve ruske armade, zmogljive terenske avtomobile za najrazličnejše priložnosti. 

Skupina uniformiranih častnikov in Putin pa so naleteli na težavo pri enem od vozil, saj se sopotnikova vrata niso želela odpreti. Putin je začudeno pogledal, zakaj se mu vrata ne odpro. Nato je poskusil še eden od častnikov, ki pa je tako močno potegnil ročico, da se je kljuka odlomila in mu ostala v rokah. Kot da se ni nič zgodilo, je častnik kljuko vrgel v notranjost avta. 

Kamera je ujela sicer vedno resnega Putina, kako skupaj s častnikom dušita smeh. Po poročanju 9news, ki ga povzema Daily Mail, je Putin celo dejal: "Dobro".

Da bi malce popravili vtis avta, je Putin nato odprl zadnja vrata ter jih nekajkrat odprl in zaprl, kot da preverja kvaliteto izdelave. Ko se je mimo avta odpravil naprej, je še enkrat s tistim posebnim izrazom na obrazu ošvrknil odpadlo kljuko. Verjetno jih je zaradi avta tisti dan še neko slišal ...

Kasneje so pri Life News zapisali, da je k dogoku botrovalo dejstvo, da so imeli avti avtomatsko zaklepanje "ki ne dovoli odprtja, dokler ne spravite avta v tek." Kakorkoli, da bo le Putinova predsedniška limuzina med poletnim obiskom Vršiča imela dobro pričvrščene kljuke in tudi podvozje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.