Avto
7 ogledov

Trdite, da ste hitrejši od Andreja Jereba?

Andrej Jereb vas izziva na dirko s karti. Žurnal24 main
Menite, da ste v kartu hitrejši od enega najuspešnejših slovenskih reli voznikov? Dovolj je modrovanja za šankom, ponujamo vam priložnost, da v praksi pokažete, kako hitri ste.

Ob robu tretje tekme Žurnalovega kartinga zvezd, na kateri bodo tekmovali politiki, se lahko prav vi pomerite v vožnji s karti. Vaš izzivalec je nihče drug kot Andrej Jereb.

Čim prej nam pišite na avto@zurnal24.si in sporočite svoje kontaktne podatke. Med poslanimi prijavnicami bomo izžrebali osem tistih, ki se boste v ponedeljek, 11. maja, ob 18.00 v karting centru BTC pomerili z Andrejem Jerebom v vožnji na čas.

Vožnja relija za Jereba ni prav posebna prednost, saj upravljanje karta zahteva precej drugačno tehniko, zato imate z nekaj znanja veliko možnosti za uspeh. Pohitite in se prijavite, medtem pa ne pozabite glasovati za svojega favorita med politiki, saj se s tem udeležite žrebanja za lepe nagrade. Prijave zbiramo do četrtka, 7. maja.

Ogled dirke v živo v Rollbaru
Že danes pa vas vabimo, da si zanimivo tekmo politikov ogledate v živo v Rollbaru, saj so tekmovalci res zanimivi – sedanji in nekdanji prometni minister, ministrica za javno upravo ter ena najlepših poslank v državnem zboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.