Slovenija
85 ogledov

Janša na letalu brez ustrezne licence?

Komentarjev 49
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 22:56 18.maj 2012.

Ti pa res pojma nimaš , o delovanju in povezanosti političnih elit-prisklednikov v SLO. Jaz mu zastonj pošljem letalo , on bo pa meni že vrnil uslugo, ko bo država oddajala javno naročilo !!!

• Žurnalček 13:32 18.maj 2012.

Vsak normalen človek se ne bi na tako dolgo pot podal z tako majhnim dojenčkom. Kar se pa tiče NEPLAČILA , gre samo za popolnoma jasen primer POLITIČNEGA PODKUPOVANJA PREDSEDNIKA VLADE. Ker mu prevoz podjetje že od samega začetka ni ...prikaži več mislilo zaračunati , so lahko let označili z " private fly " , kar pomeni , da tudi če bi sedaj , ko so ga novinarji ujeli v lažeh in korupciji , to ne bi mogel plačati zaradi oznake NEKOMERCIALNI LET ! Po domače rečeno, vozila ga je tista ista njegova banda s katero krade in goljufa državo že od 01.07 1991 leta.

• mrki 13:52 18.maj 2012.

Napačna oznaka letaTako Mladina kot Dnevnik pa poročata, da so let Kos–Ljubljana prijavili pod oznako "private flight, own use",------------------------Samo eno vprašanje za pisunčke iz kamarile F571 : Kdo je odgovoren za pravilno najavo leta !? tisti ki ...prikaži večki najame letalo ali letalski operater !? Dejte novinarčki malo razgibat svoje SIVE celice , če jih sevada imate! Pa samo še ena primerjava : če najamte avto Rent a Car , kdo je odgovoren za to da ima avto registracijo ? najemnik ali lastnik poslovalnice ?

• reddevil 18:41 18.maj 2012.

Po trditvah "dobro informiranih" naj bi bil razlog predčasne vrnitve hud družinski prepir, otrok pa naj bi bil živ in zdrav. Sicer pa mu je mati zdravnica, tako da bi že znala poskrbeti zanj, hospitaliziran pa ni bil.

• e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:49 18.maj 2012.

Mogoče je pa zato avion najel,da se bo tamal Črtomir lahko nučil avion vozt,da bo tko,kot KIM SUNG UN,ki je že pri treh vozil avto!!!

• Rocky__ 12:50 18.maj 2012.

MLADINA NEHAJTE zavajat slovencev z lazmi. Vsaki normalen oče bi če mu otrok zboli prekinil dopust in se po najhitrejši možni poti vrnil domov. Vsaka čast, da ima taki starševski čut in je to naredil. Plačal je sam. Tuerk pa ...prikaži več leti za 70 000 EUR na državne stroške v Sarajevo na sirni burek pa noben o tem ne piše tako na veliko?

• Darko 16:45 18.maj 2012.

JJ je objektivno odgovoren, ker letalo ni imelo licence in ni letelo po tapravo cifro.Žurnal a imate kako sliko letala, ali ste mislili da je JJ letalo. Matr sem vas sit, mislim da odhajam s tega sranja od novic.

• vrtnica 17:57 18.maj 2012.

Če bi meni otrok resno zbolel,me v tistem trenutku prav nič drugega ne zanima kot,da otroka k dobremu zdravniku spravim.Če pa je to pomenilo let z avionom,pa kaj ....sami so ga plačali in nas davkoplačevalce niso oškodovali.Saj J.J.ni tako neumen,da ...prikaži več se bi s takšnimi stvarmi izpostavljal rdečim medijem ,ki samo čakajo na najmanjši spodrsljaj.Važno je samo,da je z otrokom vse vredu.

• reddevil 18:38 18.maj 2012.

Čas je da obiščeš okulista da ti odstrani rumrno-modro mreno. scer pa tudi potem ne boš v stanju spregledat tako kot vsi ostali zaslepljenci. V primerjavi s S.Koreci ste hudi reveži. Oni nimajo druge izbire in možnosti videti realni svet, ...prikaži več, ker so v zaporu, vi pa imate vse možnosti, pa si zavstno zatiskate oči, oz. ste zaslepljeni do te mere, da vse vidite samo rumeno-modro. Če kdorkoli izrazi kakršnokoli drugačno mnenje, ki ni na liniji, je takoj komunist, pri tem poa pozabljate, da je vaš ljujbljeni vodja bil tudi sam zadrt komunajzar, vendar je sedaj ok, ker se je pravilno konvertiral!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.