Svet
19 ogledov

Organizator napadov v Parizu naj bi bil mrtev

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h3o 08:52 18.november 2015.

    a vidite kaj dela ena knjiga...in vi še vzpodbujate molti-kolti, po drugi strani pa represija nad homofobnostjo- v ameriki streljajo? zakaj- a zato ker prodajajo orožje na vsakem vogalu? prav vam je- še se pobijajte, isto je s koranom, še ...prikaži več ga razmnožujte, čim več muslijev uvozite, prav vam je, ampak, na moji zemlji bodo svije in kristusovi križi, ter ograje namazane s svinjsko mastjo

  • jakec1575 11:10 18.november 2015.

    Na svetu je 2 mrd muslimanov, poslusamo pa stalno o 30 000 placancih, ki izkoriscajo pretirano medijsko pozornost za zganjanje strahu in psihoze. Stevilo teroristicnih napadov je od 80 let upadlo za 3-4x. Vsa ta kolobocija sicer tragicnega dogodka se ...prikaži več izkorisca za interese držav. Od vojne v Siriji imajo vsi korist. Vsi ki kupujejo poceni nafto in vsi, ki prodajajo tam orozje. Celo Asad sam jim je pomagal, ker se je hotel znebiti tako opozicije. Stvar je zelo kompleksna. ne vidim pa problemov z muslimani razen vahabitske veje Saudske arabije in katarja. To pa je nekaj milijonov ljudi.

  • jakec1575 11:06 18.november 2015.

    Nuklearka je narejena za padec aviona nanjo. En kekec z opasano bombo ne more narediti nobene skode. Tud parkiran kombi ne. Narejena je tudi proti tankom in podobni tezki artileriji. Gre za zelo mocen in trden objekt. Zato je tvoj strah odvec.

  • valerijakregar 08:26 18.november 2015.

    o vedno bolj možnem spodnjem scenariju, pa v večini naših medijev niti besede !!!!!!!!!!!!!zakaj ??????????????????<br

  • Avatar čavez
    čavez 08:04 18.november 2015.

    In oblast jih v kolonah spušča v Evropo.

  • marabunta 08:52 18.november 2015.

    ni mi jasno koliko moraš imeti oprane možgane, da si opasaš razstrelivo in se poženeš v luft......v imenu nekega boga, pa kakšen je ta bog, ki si to dovoli ??? bolniki

  • h3o 08:54 18.november 2015.

    inkoliko stroškov je nastalo s to teroristično bando muslimansko? življenje zaradi njih bo vse dražje

  • h3o 08:55 18.november 2015.

    zakaj so pa prepovedali petarde v novoletnem obdobju? in zakaj ne morejo islama? koliko ljudi je umrlo zaradi petard in koliko zaradi islama?

  • jakec1575 11:14 18.november 2015.

    14 držav

  • AnzeSmolej 12:52 18.november 2015.

    "We are at war!" Orbán Viktorhttps://www.youtube.com/watch?v=tGci7q_B6ho

  • AnzeSmolej 12:53 18.november 2015.

    SImpl, njim je Alahić več vreden kot lasten sin, hčerka je pa manj vredna od prašiča!To je taka kultura in mi to ne bomo nikoli razumeli.Za njih se še vedno piše leto 1400.

  • AnzeSmolej 12:57 18.november 2015.

    Ja res je Slovenija naj pomaga beguncem.Ko bo en begunec v Sloveniji mu bomo pomagali, sigurno vsi!A do danes ni prišel k nam niti 1 begunec je pa na deset-tisoče ilegalnih prestopnikov, ki izkoriščajo sistem demokracije, ...prikaži več kamer medijev in naivnosti pomagačev.

  • 108 18:57 18.november 2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=atklPttbKaMRealne Bosanci ali islamisti. Njihove matere jim dovoliti, da se preklete! https://www.youtube.com/watch?v=Wt9bMYcmUFgRealne Turki ali islamisti. Njihove matere jim dovoliti, da se preklete! Adam

  • ghost1 21:33 18.november 2015.

    Dajte nam puške, bomo sami poskrbeli za to golazen, če drugi ne morejo.

  • jakec1575 21:48 18.november 2015.

    Delam od doma, tako da nic skrbeti za moje prihodke. Imate prav. Tezko doumem to kolicino sovrastva mojih sodržavljanov in neinformiranosti ter vero v youtube in porocila, ki jih pisejo blogerji, nepreverjeni viri in hejterski anonimnezi na svojih spletnih straneh. ...prikaži več. Nobene kriticne distance do virov. Vsak objavi tisto kar se sklada z njegovim mnenjem. Nobena juha se ne poje tako vroca, kot se skuha. Tudi ozadje te vojne in celotne zgodbe se bo razcistila. Imate pa prav. Cisto prevec casa sem namenil hejterjem. To je njihova kalvarija. Žalosten sem, ker zivim v hejterski državi. Hvala za opozorilo.

  • jakec1575 11:22 18.november 2015.

    Naloga Slovenije, kot humanitarno občutljive države je, da pomaga toliko beguncem kolikor zmore. Vseh seveda ne bo mogla resiti. To je jasno od zacetka. Sirijska in iraska plemena bodo morala resiti problem Sirije on the ground. Ker veliki, razen Rusije ...prikaži veče se zaenkrat se ne vpletajo. se pa grejo proksi vojne z zalaganjem razlicnih frakcij in milic. To se lahko v kratkem spremeni. Obmocje je idelano za dolgotrajno vojno, kjer bodo sluzili vojni dobickarji, prodajalci orozja in preprodajalci nafte na črnem trgu. idealna mesanica za katastrofo. Sibka Sirija je raj za Izrael. Vsi zmagajo, razen 20 milijonov ljudi.

  • jakec1575 15:04 18.november 2015.

    Zanimivo kako Francija skrbi za evropske vrednote. St. Dennis je majhen kraj, ki se je zlil s Parizom. Tam je katedrala, kjer so pokopani vsi francoski kralji, razen enega, ki je pokopan v Sloveniji. Srčika evropske kulture, kjer domuje 100% ...prikaži več priseljencev, in kjer razen danes ni policije. Vsa ta kolobocija je varovanje francoskega ponosa in voda na mlin elitam, ki so si zelele vstopiti v to vojno. Umirali bodo kmetje na šahovnici. Rezultat bo še več trpljenja. O socialnih in drugih politikah, ki bi preprecile ekstremizem pa nic. Pohod liberalnega kapitalizma je premocan.

  • jakec1575 16:12 18.november 2015.

    "10 mesecev sem bil talec Islamske države. Spoznal sem vsaj ducat skrajnežev. Ko kamere ugasnejo, človek uvidi, da so patetični," svoj pogled na skrajneže predstavlja francoski novinar Nicolas Henin. Z napadi v Parizu želijo spodbuditi ksenofobijo, rasizem. Bolj kot zračnih ...prikaži več napadov se bojijo naše enotnosti in tolerance"..."Francoski novinar Nicolas Henin je v rokah skrajnežev samooklicane Islamske države preživel 10 mesecev. V tem času jih je spoznal v drugačni luči. Pravi, da so patetični, opiti z ideologijo in močjo. Z napadi v Evropi bi radi skrhali našo enotnost, tolerantnost ter vzpodbudili strah, ksenofobijo in rasizem. Bombe niso rešitev, pravi, bolj jih bolijo fotografije ljudi, ki toplo sprejemajo begunce." Bivsi ujetnik IS, francoski novinar.. rest my case.

  • blueone 09:46 18.november 2015.

    vse lepo in prav...veš kaj me pa moti pri tem časopisu..da ne navajajo virov...čeprav nimam nič proti tem časopisu

  • jakec1575 11:14 18.november 2015.

    Problem samomorilcev v Evropi je nevključenost priseljencev in 60-70% breposelnost v getih. Na primer S del Pariza, bil sem tam, sami priseljenci. Edini belec dalec naokoli. Ampak to je problem kolonialne Francije. A veste to, da 114 afriskih držav se ...prikaži več vedno placuje Franciji kolonialni davek? In to samo zato, da Francozi za sabo niso unicili vse, ko so zapuscali te države. Nic ne nastane samo od sebe. Vse kar pocnes kot država se vraca. Slabo s slabim in dobro z dobrim. zato Slovenija ne sme vojasko posredovati. Mora ostati nizo na radarju. Zakaj bi Franciji pomagali na njenm inperialisticnem pohodu v Siriji. Izpostavili se bomo. sodelovali v pobijanju tudi civilistov za naftne in druge geopoliticne interese drugih.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.