Gorenjska
1960 ogledov

Bled: v otroka trčil na prehodu za pešce

Bled, Prešernova cesta, nesreča PU Kranj Fotografija s kraja prometne nesreče 19. septembra 2022.
Malo čez 20. uro so nocoj s Policijske uprave Kranj na javnost naslovili prošnjo pričam prometne nesreče, ki se je zgodila danes, 19. septembra, okoli 17.30 na Bledu. V nesreči je bil udeležen otrok.

Kot so navedli policisti, je v otroka blizu zdravstvenega doma na Prešernovi cesti na Bledu na prehodu za pešce trčil osebni avtomobil. Neznani voznik je domnevno vozil temen karavan in je odpeljal proti Gorjam. Otrok je ob sebi potiskal skiro.

Policisti prosijo priče za informacije na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 11
  • rd2dmk2 07:02 20.september 2022.

    prvič, kateri osel je sprejel predpis da ima pešec prednost. torej glejte folk, kako gre čez prehod, govori v telefon in ne levo ne desno prravac na zebro. ne briga ga a je avto že z prvim kolesi na zebri, ...prikaži več ker-- jest imam prednost. dragi moji realnost ni risanka pa da se avto ustavi kot road runner pred kojotom. ne gre.. drugič. komur se mudi, se mudi na britof. zmerom je tolk ,časa da se lahko mal počaka, in pešci in vozniki. in še nekaj, prometni znaki so edino merodajni, ne pa garmin.

  • Boschtjan Zupanchich 06:31 20.september 2022.

    Trenutek nepazljivosti, in nepazljiv oziroma slabo vzgojen otrok skoči pred avto, ... , tako, da ga nepazljiv oziroma nevzgojen voznik spregleda, in poškodbe so tu.