Magazin > VIP
15026 ogledov

Ben Affleck v družbi te lepotice po dolgem času nasmejan do ušes

Ben Affleck
1/6
Profimedia
Že od poroke z Jennifer Lopez so fotografi Bena Afflecka redko ujeli nasmejanega, po govoricah o ločitvi pa je v javnosti že več mesecev čemeren, zato so te fotografije prava osvežitev!

Skoraj šest let po ločitvi sta se ameriški igralec Ben Affleck in nekdanja partnerica Jennifer Garner videti izjemno povezana. Tokrat sta se združila, da bi svojo starejšo hčerko Violet pospremila na prestižno univerzo Yale. Videti so bili kot idilična družina, ki je preživela zelo prijeten večer v kampusu New Haven. Zdelo se je celo, da Ben zelo uživa v družbi bivše žene in otrok, saj je bil nasmejan kot že dolgo ne, sploh pa po govoricah o tem, da se z Jennifer Lopez ločujeta.

Ben je zadnji žebelj v krsto svojega zakona zabil z nakupom 20.5 milijonske vile s petimi spalnicami in šestimi kopalnicami, 24. julija. Prijatelji latino dive so povedali, da je Jennifer Benova poteza iskreno prizadela, čeprav je istega dne kupila štirisobno stanovanje v New Yorku za 23 milijonov dolarjev.  Par je bil nazadnje skupaj fotografiran 30. marca, poletje pa sta preživela ločeno. Ben je ostal v Los Angelesu, J. Lo pa se je mudila predvsem na vzhodni obali. Tudi drugo obletnico poroke sta preživela ločeno.

Razpad zakona med Jennifer Lopez in Benom Affleckom naj bi bil med drugim tudi posledica Benovih težav z alkoholom in njegove želje, da ostane trezen. Igralčev prijatelj je namreč za OK razkril, da jima je štrene v zakonu zmešala pevkina linija koktajlov Delola. Odločitev Lopezove, da začne s prodajo koktajlov, ki vsebujejo alkohol, naj bi namreč Bena šokirala, saj si že toliko let prizadeva, da bi ostal trezen. Počutil se je izdanega, njegov prijatelj pa je za OK povedal: "Ben se je moral boriti, da bi si povrnil življenje po tem, ko je premagal alkohol. Vedel je, kako je izgubiti vse, vključno z ljubeznijo svoje družine, in da se to lahko ponovi. A kljub temu se je Jen odločila ustanoviti lastno linijo koktajlov, kot da ne bi imela že dovolj denarja in slave. A ne, ona želi vedno več.”

Po najnovejših navedbah, pa naj bi bil za konec njunega zakona kriv celo FBI. Ameriški glasbeni producent in nekdanji izvršni direktor založbe Death Row Records, Suge Knight, ki trenutno prestaja več kot 20-letno zaporno kazen zaradi povzročitve prometne nesreče leta 2015, je v nekem podkastu izjavil, da je za konec Bennifer 2.0 kriv FBI, ki naj bi Benu Afflecku pokazal videe, ki so nastali med Diddyjevo hišno preiskavo. Kot vemo, sta bila P. Diddy in Jennifer Lopez od leta 1999 do 2001 par. Diddy je sedaj obtožen spolnega napada in drugih zločinov, ki naj bi se zgodili tudi v tistem času. "Oni vdrejo  v Puffyjevo hišo in najdejo vse te videoposnetke, na katerih J. Lo počne to in ono," je dejal in javnost spomnil na streljanje v nočnem klubu leta 1999, v katero je bil vpleten Diddy. "Vemo, da je J. Lo lagala in rekla, da je bila pištola Shynova in ga poslala v zapor, mu uničila življenje, čeprav je vedela, da je Puffyjeva."

Nekateri viri pa pravijo, da je prekipelo Jennifer. "Jennifer je prekipelo. Res se je trudila, a ne zmore več. Stvari se ne izboljšujejo, še slabše so," je povedal vir in dodal, da je 54-letna J. Lo svojega 51-letnega moža zapustila, ker je bil nenehno slabe volje in negativno nastrojen. Fotografije nejevoljnega Afflecka so po svetu zaokrožile že takoj po njuni poroki. Par se je na medene tedne odpravil v romantični Pariz, kjer pa se zvezdnik ni počutil najbolje. Menda so mu šli na živce paparaci, ki so mu sledili na vsakem koraku - tako kot pred 20 leti, ko sta se ravno zaradi prevelike medijske pozornosti razšla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.