Magazin > VIP
6658 ogledov

Druženje La Toye in Arturja Šterna se ni končalo s to fotografijo

Artur Štern Facebook
Družila sta se še pozno v noč.

Artur Štern je za Žurnal24 razkril, kakšna je resnica o ponovnem snidenju z La Toyo, s katero sta bila nekoč romantično povezana in celo neformalno poročena. Znano je, da se vrsto let po razhodu nista slišala, prejšnji teden pa sta se srečala na eni najbolj težko pričakovanih zvezdniških zabav, Lady pikniku pod klobuki. 

Seveda sta to ovekovečila s fotografijo, kar pa je naslednji dan hudo razburila Arturjevo dolgoletno partnerko Mijo, s katero je v zvezi že več kot desetletje. Šternovo druženje z bivšo se namreč ni končalo na pikniku pač pa sta mu s prijateljico ponudili prevoz do Ljubljane, kjer so zabavo nadaljevali v enem izmed pubov v centru mesta. To pa je bilo tudi vse, saj Artur z La Toyo ni imel nespodobnih namenov, ona pa si je s prijateljico kmalu našla družbo mladih pravnikov, zato je Artur noč zaključil v drugem lokalu. A nikakor ne sam, saj pravi, da kjerkoli se pojavi, hitro dobi družbo. 

Poročanje o druženju Arturja in La Toye in posledično težave z Mijo, pa so pripeljale tako daleč, da je Artur zvezo z Mijo celo prekinil. A le za nekaj dni, saj sta se golobčka hitro pomirila. To pa ni bilo prvič, da je bil spor kriv za kratek premor v njuni zvezi. Štern je za kratek stik v svoji zvezi poskrbel spomladi 2021, ko je za naš medij povedal, kako močno je bil nekoč zaljubljen v Mojco Prelesnik, informacijsko pooblaščenko, in jo označil za ljubezen svojega življenja. Tega Mija ni bila vesela, zato sta se golobčka takrat tudi razšla. 

"Na osnovi tega članka, me je moja Mija kar trikrat klicala, čeprav sem ji vsakič razložil, da je bila zveza z Mojco v danem času najizrazitejša in da ne morem reči, da je bila katerakoli prej ali po njej večja ljubezen, to pa nikakor ne pomeni, da jaz o Mojci še vedno sanjam, ker me absolutno ne zanima več. Vseeno mi je zanjo, sedaj sem že deset let z Mijo, ki jo imam rad in sem rad z njo, a tega ona ni želela razumeti, zato sem se na dan Upora proti okupatorju simbolično odločil, da najino zvezo končam. Sedaj sem na prostem trgu in zelo srečen," je Artur povedal aprila 2021, a sta se tudi takrat po nekaj burnih dnevih oba pomirila in zvezo nadaljevala.

Marsikdo pa ne ve, da je Mija zelo uspešna Štajerska podjetnica, ki se ukvarja s proizvodnjo kartonske embalaže za pico. Uspešen posel je tako rekoč ustvarila iz nič. Zelo ustvarjalno obdobje pa ima tudi Štern, maja je predstavil peto knjigo svoje pesnitve Atojada, ki je sestavljena iz doslej objavljenih 50.000 palindromnih kitic, iz več kot četrt milijona verzov. To jo postavlja pred uradno najdaljši svetovni ep vseh časov (Mahabharato - ki so jo pisali mnogi rodovi skozi 600 let).  

Komentarjev 3
  • dare326 10:13 14.junij 2024.

    V času Kmetije, kjer je bil s profesionalko, je v intervjuju izjavil, da dela, kar publika pričakuje, t.j. ekcesno obnašanje in s tem si dviguje popularnost. Zato se vse, kar o njem objavijo jemlje z veliko rezerve.

  • Pierre 09:10 14.junij 2024.

    Namesto ''na zdravje'' je bolje reči ''na zdravljenje''

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:28 14.junij 2024.

    Profi alkoholik,in profi Qrba

Sorodne novice