Magazin > VIP
2309 ogledov

Eden največjih življenjskih dogodkov, Suri pa tako nesrečna

Suri Cruise Twitter
Nov korak v življenju hčerke Katie Holmes in Toma Cruisa.

V ZDA se novo šolsko leto že začenja, z njim pa tudi odhod nekatere zvezdniške mladine na univerze, kar pomeni selitev v študentske kampuse ali naselja. Jennifer Garner in Ben Affleck sta starejšo hčerko pospremila na Yale in kljub Benovi ločitvi od Jennifer Lopez so bili odlično razpoloženi.

Malo manj navdušena pa je videti Suri Noelle, 18 let stara hčerka Katie Holmes in Toma Cruisa, ki se je vpisala na univerzo Carnegie Melon v Pittsburghu. Pri selitvi v kampus ji je pomagala mama, a sta obe doživljali pravi vrtiljak čustev, od veselja do žalosti. 

Paparaci že leta niso za petami le Tomu in Katie, ampak tudi Suri, ki se je v začetku avgusta sprehajala po New Yorku in se pogovarjala po telefonu. Pogovor je bil sprva miren, čez čas pa je Suri postala zelo čustvena in planila v jok. Kaj se je zgodilo, ni znano. Se je morda sprla s fantom Tobyjem Cohenom? Toby je nadobudni pevec in tekstopisec, ki bo jeseni obiskoval prestižni Berklee College of Music v Bostonu. Čedni najstnik je bil tudi Suriin spremljevalec na maturantskem plesu srednje šole LaGuardia, ki je potekal v začetku prejšnjega tedna. Dogodka se je udeležila tudi Katie Holmes, Tom Cruise pa se je v tem času zabaval na koncertu Taylor Swift v Londonu. 

Suri in njen oče že od ločitve leta 2012 nimata stikov. Tuji mediji so izbrskali seznam maturantov in v oči jim je padlo dejstvo, da Suri ni bila podpisana kot Suri Cruise, ampak kot Suri Noelle, kar je drugo ime njene mame Katie Noelle Holmes. 

Konec julija so veliko prahu dvignile tudi fotografije Katie, ki se je najprej prepirala po telefonu, dva dni pozneje pa se je po mestu sprehajala z modricami in zabuhlim obrazom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice