Magazin > VIP
1733 ogledov

Ivana se ne pusti motiti, kljub berglam dviguje temperaturo!

Ivana Knoll Instagram
Najbolj slavna navijačica oboževalcev nikoli ne pusti na cedilu.

Po nastopu na Ultri in še nekaj nastopih kot DJ najbolj znana nogometna navijačica na svetu, hrvaška lepotica Ivana Knoll dopustuje na Ibizi in Mykonosu, kjer si je nedavno zlomila nogo. A tudi bergle in longeta ji niso preprečile, da bi svojim oboževalcem postregla z vročimi fotografijami. 

Za najbolj znano navijačico ognjenih je pestro poletje. Po ogledu evropskega prvenstva v nogometu je nastopila na splitski Ultri, nato pa se malo zabavala in počivala na Ibizi ter na grškem otoku Mikonos. Pred dnevi je sporočila, da si je v Grčiji zlomila nogo, zaradi česar je pristala v bolnišnici. Na eni izmed fotografij je bila celo v vozičku, trenutno pa ima longeto in bergle. 

A tudi to je ni ustavilo pri fotografiranju v svojih najljubših pozah. Knoll se je oblekla v roza bikini in zapeljivo pozirala z berglami in opornico za noge. "Zlomljena fibula, a sem še vedno seksi," je zapisala ob fotografijah, na katerih napol gola pozira ob bazenu. Sledilci so ji zaželeli čimprejšnje okrevanje, nekatere pa je s svojimi fotografijami celo nasmejala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana se je prvič na tribunah pojavila leta 2018, štiri leta kasneje pa je v Katarju postala ena najbolj prepoznavnih obrazov naše južne sosede. Takrat so jo okronali celo za amulet za srečo hrvaške reprezentance. 

Lepo Ivano pa so na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu razočarale turistične nastanitve v Nemčiji. Na Instagramu, kjer ima več kot tri milijone sledilcev, je potožila: "Plačala sem tisoče evrov za ‘najboljši hotel’ v Berlinu, sobe pa so stare, ogrevanje ne deluje, telovadnica in bazen sta v gradnji,” in dodala: "Ne priporočam. Za eno noč sem plačala 650 evrov, v ceno pa je vključeno: stara soba brez ogrevanja, telovadnica in bazen zaradi prenove nista na voljo, za povrh pa je upravnik hotela nesramen.”

 

 

Komentarjev 2
  • Toma 07:35 21.avgust 2024.

    Nima nobenega, da bi jo po rokanh nosil?

Sorodne novice