Magazin > VIP
2024 ogledov

Meghan Markle dobro služi s poslom, ki se ga ni pritaknila že od leta 2018

Meghan Markle Profimedia
Meghan Markle je s prodajo televizijskih pravic za serijo Nepremagljivi dvojec zaslužila šestmestno vsoto, piše Daily Mail.

Čeprav se je snemanje in predvajanje serije Suits oziroma Nepremagljivi dvojec končalo leta 2019, je serija doživela visoko priljubljenost, odkar je na voljo na Netflixu. Zaradi tega uspeha je povpraševanje po seriji začelo naraščati, tako da je že več kot 240 televizijskih hiš kupilo pravico do predvajanja serije.

Čeprav se NBC Universal, ki vodi prodajo serije, še ni oglasil, ocenjujejo, da bi lahko Meghan Markle samo s predvajanjem na Netflixu zaslužila okoli 183 tisoč evrov, piše Daily Mail. Serijo so prvotno predvajali na USA Network, n sicer od leta 2011 do 2019, s prihodom na Netflix pa je znova dosegla izjemno priljubljenost. V samo šestih mesecih so gledalci Netflixa serijo gledali 57,7 milijarde minut in s tem podrli rekord serije The Office.

Vloga, ki jo je iztrelila med zvezde

Spomnimo, da je Markle, preden se je leta 2018 umaknila iz igralskega poklica in se poročila s princem Harryjem, dosegla svetovno slavo s serijo Suits, v kateri je sedem sezon igrala parapravnico Rachel Zane.

O Harryju in Meghan se je nedavno razgovorila tudi poznavalka dvora Angela Levin. Meghan se drži sloves ženske, ki živi za moč in denar. Bila je prepričana, da so se ji s poroko s Harryjem odprla vsa vrata, a ni bilo tako. Po odhodu v ZDA je paru padla priljubljenost. To je s seboj prineslo tudi finančne posledice. Spotify je z njima zaradi neuspešnih podkastov prekinil sodelovanje, nekih večjih novih ponudb pa Harry in Meghan še nista dobila. 

Par po besedah Levin zato zagrabi vsako priložnost za zaslužek. "Na žalost princ Harry in vojvodinja Meghan privolita v vse, kar jima prinaša denar. Zanima ju le denar, manj pa ljudje," pravi. Harry se je včasih obnašal drugače ... "Ko sem pisala njegovo biografijo in ga spremljala, je bil odličen z bivšimi vojaki." Lastnost, ki si je vojvodinja Meghan po mnenju strokovnjakinje ne more lastiti. "Bil je čudovit, Meghan pa je zelo nerodna. S takšnimi ljudmi se ni navajena pogovarjati in mislim, da si tega tudi ne želi." Po besedah avtorice se Meghan tudi s Kate ne more primerjati. Po njenem mnenju ji manjkajo empatija, srčnost in toplina. "William in Kate bi rada pomagala. Delata za druge in ne v svojo korist," je poudarila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice