Magazin > VIP
1688 ogledov

Melania razkrila, kam jo je Trump odpeljal na prvi zmenek

republikanska konvencija Donald Trump Melania Trump Profimedia
Melania Trump je prvič po dveh letih privolila v intervju. V njem razkriva tudi zasebne podrobnosti o svojem zakonu.

Nekdanja prva dama Melania Trump (54) je prvič po dveh letih privolila v intervju. Žena Donalda Trumpa je ob izidu svojih spominov, 8. oktobra 2024, razkrila doslej neznane podrobnosti o svojem zakonu z nekdanjim predsednikom ZDA.

"Čas je, da povem svojo zgodbo in resnico," je dejala Melania v pogovoru za Fox News, objavljenem v četrtek, 26. septembra.

Melania Trump se spominja nenavadnega prvega zmenka

V intervjuju se Melania ozre na začetke svojega razmerja z Donaldom. Razkriva, kako nenavaden je bil njun prvi zmenek. Ker se nista srečala v restavraciji, kavarni ali kinu, pač pa je podjetnik Melanijo vzel s seboj na posestvo, ki ga je nameraval kupiti. Očitno za Melanio to ni bil problem, bilo je "zelo lepo", je povedala.

"Ker sva bila v avtu sama kakšno uro ali uro in pol. Nobenih drugih zvokov, nobenih drugih ljudi," je povedala Melania in dodala: "Takrat je že bil slaven, zato je bilo res lepo biti samo z njim."  Razkriila je tudi, da je takoj začutila povezanost: "Všeč mi je bila vizija, ki jo je imel. In povezava, ki sva jo imela. Bilo je zelo posebno."

Ko se je zaročila, o političnih ambicijah ni vedela nič

Melania v intervjuju spregovori tudi o zaroki s podjetnikom leta 2004: "Bil je moj rojstni dan. In bila je Met Gala. Vse v enem večeru. Bila sva že doma, oba v gala oblekah, ko me je zaprosil."

Po besedah ​​Melanie njen mož takrat ni razkril svojih političnih ambicij: "Takrat o tem nisva govorila. Šele kasneje je omenil, da se želi politično angažirati."

Na vprašanje, kaj meni o tem, da njen mož ponovno kandidira za predsednika, Melania jasno pove: "Podpiram ga." Nekdanja prva dama se je doslej med volilno kampanjo komaj pojavila in ni imela govora na republikanski konvenciji. Prav tako je ni bilo na razpravi z 59 letno demokratko Kamalo Harris.

Komentarjev 1
  • Ender3 12:35 27.september 2024.

    Se bo kak Janšev podpornik oglasil. Strankarski mediji SDS močno navijajo za zmago Trumpa..

Sorodne novice