Magazin > VIP
3376 ogledov

Miha Hercog objavil svojo princeso, razkril tudi, kdo je

Miha Hercog Instagram
Ima novo?

"Moja princesa," je Miha Hercog od postavni mladenki zapisal na družbenih omrežjih. Ker na Instagramu ni razkril več kot to, bi marsikdo mislil, da gre za novo ljubezen. A temu ni tako. Na Facebooku je ob sliki namreč dodal pripis očkova punčka in s tem dal vedeti, da uživa v družbi hčerke Arie, ki je letos dopolnila 15 let in zaključila osnovno šolo.

Hercog je povedal, da mu je čas, ki ga preživi s svojo hčerko, zelo pomemben. “Skupaj gledava filme in kartava, največkrat igrava enko,” je maja za Žurnal 24 razkril glasbeni producent, ki je priznal tudi, da sta z bivšo ženo Sašo Lendero v zelo dobrih odnosih in da se glede preživljanja časa z Ario prilagajata željam hčerke in ne komplicirata. “Nimava natančno zamejeno, v smislu, zdaj bo tu, zdaj bo tam. Aria je že dovolj odrasla, da pove, česa si želi,” je dodal.

Ker je bila ločitev Miha in Saše medijsko zelo odmevna, je bilo zato Arii še težje. Miha je o spopadanju s tem izzivom v preteklosti povedal: "Težko je dati kakršenkoli nasvet, ker je pri vsakem drugače, vsak ima drugačen odnos. Ampak to je najtežje, otroci so najtežja stvar pri ločitvi. Poslušati je treba svoje srce, občutke, predvsem pa otroku nuditi vso ljubezen, kadarkoli jo potrebuje. Ne glede na to, da je težko tudi zate in za partnerja, s katerim si bil skupaj. Otrok naj bo vedno na prvem mestu, to je najbolj pomembna stvar.” 

Aria je sedaj v občutljivem najstniškem obdobju, v katerem v ospredje prihajajo tudi fantje, a Mihe to ne skrbi. “S Sašo veva, kakšen profil fantov je Arii všeč in naju to ne skrbi. Želiva si, da najde nekoga s podobnimi načeli in vrednotami, saj je sama po karakterju zelo srčna,” je maja ponosno dodal Miha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:33 14.avgust 2024.

    Pa koga to zanima,res ste postali rumeni trač

Sorodne novice