Magazin > VIP
3392 ogledov

Razkriti dohodki Melanie Trump, s tem služi v Ljubljani

Melania Trump Profimedia
Zadnje finančno poročilo Donalda Trumpa razkriva tudi dohodek, ki ga je zaslužila njegova žena Melania Trump.

Dokumente je objavila zvezna volilna komisija in so prvi javni vpogled v zaslužke nekdanjega predsednika letos. Razkritje obsega več kot 250 strani in navaja vse dohodke, naložbe, dolgove in poslovne deleže Donalda Trumpa. Na šesti strani prvega dela dokumentov je tudi razdelek, posvečen 'Zaposlitvena sredstva zakonca, dohodki in pokojnine'.

Dokumenti, ki jih je preveril Newsweek, razkrivajo, da je Melania Trump za le en nastop aprila 2024 zaslužila več kot 237.000 dolarjev. Dogodek je bil nagovor republikanske skupine Log Cabin Republicans v Palm Beachu na Floridi. Skupina se opisuje kot organizacija za "konservativce in zaveznike LGBT".

Melania je julija 2024 gostila drugo zbiranje sredstev za republikance Log Cabin v Trump Tower. Po besedah ​​Richarda Grenella, Trumpovega nekdanjega vršilca ​​dolžnosti direktorja nacionalne obveščevalne službe, je julijski dogodek zbral 1,4 milijona dolarjev. Vendar vse, kar je Melania Trump zaslužila na tem dogodku, ni navedeno v finančnih razkritjih.

Dokumenti tudi navajajo, da je Melania zaslužila 330,607 dolarjev za licenčno pogodbo Designers Managerja za prodajo NFT-jev. Nekdanja prva dama je po odhodu iz Bele hiše odprla svoje spletno mesto NFT z zbirko digitalnih upodobitev, vključno s podobami njenega obraza ter zbirko, ki proslavlja pristanek Apolla 11 na luni. Dokumenti tudi razkrivajo, da je bilo ustanovljeno podjetje z imenom MKT World LLC, ki bo omogočalo nastope in prodajo NFT-jev Melanie Trump.

Glede na dokumente o finančnem razkritju ima Melania Trump tudi lasten portfelj nepremičnin. Njene stanovanjske nepremičnine v New Yorku so ocenjene med 500.001 in 1.000.000 ameriških dolarjev. Prav tako prejema od 15.001 do 50.000 dolarjev najemnine za stanovanjske nepremičnine v Ljubljani.
 

Komentarjev 4
  • Pierre 13:41 19.avgust 2024.

    Ja kaj potem, pač služi denar, so bloody what???

  • ferdopis59 13:39 19.avgust 2024.

    Komentatorčki, zanima vas Melanja in njeni prihodki?. A ona je ameriška državjlanka in to nima nič z nami razen najemnina oddajanja. Melanja ne krade državljanon SLO in zato se vas to nič netiče. Poglejte in se potopide v problem zapravljanja ...prikaži več državnega denarja v vladno skupino s Taubijem načelu. Tukaj imate toliko dela, da lahko delate 25 ur na dan, če imate muda, da to raziščete!

  • munja 12:17 19.avgust 2024.

    Ja in kaj se bo zdaj zgodilo, žurnalčki???

Sorodne novice