Magazin > VIP
3921 ogledov

Težave v raju: Bo to konec ljubezni med Goslingom in Evo Mendes

ryan gosling, eva mendes Profimedia
Že leta in leta veljata za enega najbolj trdnih hollywoodskih parov, Eva se je za družino celo odpovedala filmski karieri, a tokrat naj bi močno počilo …

Radar Online razkriva, da sta Ryan Gosling in Eva Mendes v sporu, njuna trenja pa so se samo povečala, odkar sta svoj naslov v Los Angelesu zamenjala za zaspani Montecito v Kaliforniji. "Eva je bila tista, ki si je prizadevala za selitev. Hčerki je želela vzgajati zunaj Los Angelesa in Ryan se je strinjal. Težava je v tem, da je sedaj zelo nemiren, saj potrebuje utrip velikega mesta," je povedal vir, ki je blizu paru. 

Montecito ima svoj delež slavnih, vendar očitno ne nadomestijo edinstvene skupine prijateljev, ki jo je imel Gosling v Los Angelesu. 50 let stara zvezdnica je žrtvovala svojo kariero, da bi si ustvarila družino in ni ji žal. "To je bila najlažja odločitev, kar sem jih kdaj sprejela," je povedala pred časom. 43 let stari Gosling pa je ostal aktiven igralec, ki je zaradi snemanj veliko na terenu, pogosto pa se pojavlja tudi na odmevnih dogodkih. "Ryan obožuje pustolovščine, Eva pa je postala izjemno zasebna, paranoična oseba. Res sta si nasprotja v skoraj vseh pogledih," je povedal vir. 

Namigujejo tudi, da se Gosling ni navadil na mirno življenje in se verjetno tudi ne bo, kmalu po selitvi je družino zvabil v London na snemanje njegovega zadnjega filma Projekt Hail Mary. Vir je dodal: "Družine to poletje skoraj ni bilo v Montecitu. Ryanu to dobro uspeva, ni pa bilo dobro za poganjanje korenin. Eva ima več nadzora nad odnosom, otroci pa ju držijo skupaj."

Kot je poročal Radar Online, to ne bi bilo prvič, da so govorice o njunem napetem odnosu prišle na naslovnice. Rečeno je bilo, da so bile v raju težave že v začetku tega leta, ko igralke ni bilo ob možu na 96. letni podelitvi oskarjev, čeprav je bil nominiran za najboljšega stranskega igralca v filmu Barbie. "Ljudje so bili presenečeni, da Eve ni bilo ob Ryanu. To je bil velik večer zanj, ona pa ga je izpustila. Ryan in Eva ne hodita rada skupaj na dogodke, a podelitev oskarjev je nekaj drugega. To samo dokazuje, kako ločeni sta njuni življenji," pravi vir.

Drugi viri pa trdijo, da razmerje para, ki ima hčerki Esmeraldo (9) in Amado (8), "visi na nitki" zaradi ljubosumja in želje po povečanju družine. "Ryan je omenil še enega otroka, vendar je to povzročilo še en prepir med njima, ker Eva tega ne želi. Evina odločitev o otroku št. 3 bi lahko bila kaplja čez rob. Zaradi tega bi se lahko razšla," pravi drugi vir.

Kljub govoricam pa se je štiričlanska družina prejšnji mesec skupaj pojavila v javnosti, ko so se udeležili olimpijskih iger v Parizu. To je bila ena redkih priložnosti, ko so bili skupaj v javnosti. Nazadnje so par skupaj opazili leta 2019, ko sta se odpravljala na romantično večerjo.  

ryan gosling, eva mendes | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice