Magazin > VIP
469 ogledov

Vdova Oliverja Dragojevića priznala, da je bil ženskar

Oliver Dragojević je eden najpopularnejših hrvaških izvajalcev zabavne glasbe, z Žurnal24 main
Odkrito povedala, da je bil ženskar in da ga je na začetku zveze vzdrževala ona.

Vdova legendarnega Oliverja Dragojevića, Vesna je bila pred časom gostja v oddaji na radio Dalmacija, kjer je povedala marsikatero pikantno podrobnost, tudi to, da je v mladosti rad menjaval ženske. Povedala je tudi, kako ji je Oliver sledil po Stradunu, čeprav je pod roko držal drugo dekle. "Bila je neka Jelena, poznam jo! Te ženske je menjaval vsak dan ... Z njo pod pazduho mi je sledil. In to je trajalo kakih deset dni. In potem mi nekega dne v mestni kavarni reče: Šinjorina, ti si mi nekam znana! Jaz pa sem mu odgovorila: Ti me poznaš, saj si mi že deset dni za hrbtom!" se je njunih začetkov z nasmehom spominjala Vesna. 

Razkrila pa je tudi, da ga je na začetku njune zveze vzdrževala ona. "Bil je, kako danes rečejo, 'sponzoruša', jaz sem ga preživljala. Moji starši so vzeli kredit, da so uredili stanovanje. Ko sva se poročila, nas je enajst osem let živelo v istem stanovanju," je povedala in razkrila, da je tisto življenje z vsemi sorodniki na kupu in to, da je rojevala enega otroka za drugim, na njej pustilo posledice v obliki paničnih napadov, ki so trajali še leta. 

Spregovorila pa je tudi o življenju po Oliverjevi smrti in razkrila, da ji na Facebook pošiljajo ženitne ponudbe. "Ne maram družbenih omrežij, čeprav sem demokratična in nisem staromodna, a bi jih vse ukinila. Facebook sem odprla, ko je bil Oliver bolan, potrebovala sem ga za neke zdravnike iz Amerike. Nisem ga veliko uporabljala, enkrat na tri mesece. Ne berem portalov, novic ... Vse to me vznemirja. V moj nabiralnik so začeli pošiljati nekaj ženitnih ponudb, zato ne hodim več tja! Facebooka ne odpiram, nikogar več ne kontaktiram. Eden se javlja, različna imena in vedno ista slika, pa nisem neumna," je še dodala. 

Oliver Dragojević se je z zlatimi črkami zapisal v zgodovino hrvaške in evropske glasbe. Umrl je 29. julija 2018 za posledicami raka na pljučih, v svojem 71. letu starosti v Splitu, kar je sprožilo množično žalovanje v Dalmaciji in tudi širši regiji. Dragojevića so pokopali 1. avgusta 2018 na pokopališči v Veli Luki, kjer je družinski grob. 

Njegovo zadnje počivališče je ob pogreba obiskalo na tisoče oboževalcev, tudi iz Slovenije. "Ogromno Slovencev je na Korčulo začelo prihajati zaradi Oliverja. Slovenci so ga imeli zelo radi. Na koncu koncerta jih je vedno povabil, da pridejo na Korčulo. V Veli Luki so med turisti Slovenci na prvem mestu," je marca za Žurnal24 povedal direktor Turističke zajednice Općine (TZO) Vela Luka - Dorjan Dragojević.

Komentarjev 2
  • Avatar MS
    MS 10:36 18.julij 2024.

    O mrtvih vse dobro! A ta ženska sedaj pljuva po pokojniku s katerim je dolga leta živela vse do njegove smrti! Lahko bi kadarkoli odšla od njega, PA NI! Držala se ga je kot klop! Očitno ji je imponirala njegova ...prikaži veča slava, in njegovo materijalno stanje! Kdo je tu "SPONZORUŠA"?

  • Pierre 10:24 18.julij 2024.

    Se ne spodobi po smrti moža govoriti grdo o njem...

Sorodne novice