Magazin > VIP
44679 ogledov

Znani Slovenec pravi, da je bil samozavesten zato, ker ima bogate starše

Tomaž Gorec Instagram
Danes ve, da je bila to le lažna samozavest.

Tomaža Gorca dobro poznajo vsi, ki so nekoč zahajali v njegovo legendarno diskoteko Africa v Trebnjem. Danes je Tomaž eden naših najbolj priljubljenih vlogerjev, ki pa ga ljudje obožujejo ali pa jim gre v nos ravno zaradi tega, ker o svojem življenju vedno govori zelo odkrito in neposredno. Kljub temu da je zelo uspešen podjetnik in popotnik, vedno naglas prizna, da še vedno živi pri mami, zaradi česar je nemalokrat tarča kritik.

Nedavno pa je razburil še z eno izjavo, ki je povezana s starši. "Ampak jaz sem imel samozavest samo zato, ker sem bil iz bogate družine. Kar je lažna samozavest, sicer je tudi fino, da je bila, ker najslabše pa je, če nisi čisto nič samozavesten," je povedal v enem izmed intervjujev, ki jih ustvarja na Youtubu. 

Tomaž se je nedavno lotil novega podviga, to je več kot petsto strani dolg priročnik za življenje in posel z naslovom Vse se da, če se hoče! V prav vseh poglavjih se tako ali drugače pojavi ljubezen do mame, ki mu jo sledilci na družbenih omrežjih tudi večkrat očitajo. Čeprav ob koncu svoje knjige zapiše, da je najbolj hvaležen staršema za vse, kar sta mu v življenju omogočila, pa je mama in njena brezpogojna ljubezen prisotna vseskozi. Gorec, ki ima še brata in sestro, pravi, da mamo, ki ga je v življenju velikokrat rešila, najbolj osrečuje to, da se vsi trije dobro razumejo, najbolj nesrečna pa je, kadar se ne. 

Gorec je v priročniku neposreden in razgalja vse svoje neuspehe in uspehe ter tudi trenutke, na katere ni niti najmanj ponosen. Tako je eno najbolj pretresljivih poglavij zagotovo priznanje, da je brutalno pretepel svojo punco. Več o tem TUKAJ. 

Brutalno iskrena zgodba pa ni edina ljubezenska zgodba, v knjigi ima Tomaž zgodb z dekleti cel kup, bil je namreč pravi Casanova. Povsem konkretno opiše tudi napotke za osvajanje deklet, čeprav verjetno na raznih Tindrih danes ne delujejo več, jih je pa vseeno zabavno prebrati. A ne le vzponov in padcev z dekleti, podrobno opiše tudi poslovne odločitve, ki jih v njegovem življenju ni bilo malo. Pa tudi poslovne napake in nasvete, ki lahko marsikomu pridejo prav. Na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji potovanj, a Tomaž vas ne popelje le po tujih krajih, pač pa predvsem po številnih izkušnjah, ki jih je doživel ob in na potovanjih. Te niso bili vedno sanjske, zato prizna, da je potovanja vzljubil šele kasneje. 

Komentarjev 4
  • Avatar Uroš Fric
    uros8 19:27 18.avgust 2024.

    Gre za plačano besedilo s strani Gorca?? O tem človeku ste pisali že nedavno nazaj. Očitno mu je število ljudi, ki gleda njegove prispevke, še vedno prenizko. Če vam je pa zanimivo in vidite kakšno edukativno vrednost v njegovih posnetkih, pa kar glejte.

  • kapibara 15:42 18.avgust 2024.

    Saj z Janom ni pa popolnoma nč drgač

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:04 18.avgust 2024.

    Gorenc se pomaša v vsak medij kot Vegeta, samo da on ni za boljši okus.

Sorodne novice