Slovenija
76 ogledov

Blizu BTC-ja požar

Požar v Ljubljani
1/4
bralka
Gasilci so imeli znova polne roke dela, tokrat skorajda v središču Ljubljane. Ogenj v podjetju Julon so uspeli pogasiti.

V okolici BTC-ja gori, nam je okoli 15. ure sporočila bralka in priložila fotografije. Bralec pa nam je sporočil, da je zagorelo na Letališki cesti, v podjetju Yulon. Njegov videoposnetek si oglejte v zgornji galeriji.

"Zagorelo je v šestem nadstropju (zadnja etaža in strešna konstrukcija)," so nam sporočili z Gasilske brigade Ljubljana. Dodajajo, da je požar "zajel in popolnoma uničil filtrirno napravo prezračevalnega sistema, del prezračevalnih naprav in se deloma širil na preostanek objekta v neposredni okolici. Zahteven požar je bil pogašen v slabih 20 minutah, za kar se gre zahvaliti predvsem zaposlenim, ki so s kvalitetnim začetnim gašenjem lokalizirali in dodobra pogasili požar, še preden se je uspel razširiti na celotno površino, ki jo je ogrožal." Podatkov o višini škode niso sporočili.

S Policijske uprave Ljubljana pa so nam sporočili, da v požaru ni bil nihče poškodovan, prav tako ni prišlo do obremenitve okolja ali nevarnosti za zdravje ljudi. "Še vedno ugotavljajo vzrok požara in materialno škodo," nam je dejal tiskovni predstavnik ljubljanskih policistov Vinko Stojnšek.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 19:45 18.avgust 2011.

    Prav žal mi je , da ni pogorel do tal. Da se ne bo sedaj teh. dir . vlekel ven , da ni vedel za nepravilno delovanje filtra. Še dobro je vedal, saj je vohal , da filtri ne delajo ...prikaži več pravilno in to od marca letos. Vemo tisti , ki delamo ponoči v neposredni bližini. Kolikokrat sem mislil , da nekaj tli in se žge v našem podjetju.