Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

22-letnica umrla zaradi strela v prsi

Hrvaška policija Pixell
Uboj v Splitu. Sinoči malo po 23. uri je v prostore tamkajšnje urgence 24-letni moški pripeljal hudo ranjeno dve leti mlajšo žensko. Čez deset minut je umrla.

Zdravstveno osebje je takoj po smrti mlade ženske kontaktiralo policiste, ki so mladeniča prijeli in zaslišali. Kot pišejo hrvaški mediji je povedal, da je mlado žensko slučajno ustrelil, medtem ko ji je kazal pištolo.

Policija preiskuje, ali je že pred strelom prišlo do obračuna med njima. Že sinoči so v stanovanje, kjer je prišlo do tragedije, prispeli policijski preiskovalni strokovnjaki in predstavniki tožilstva, ki preiskujejo ozadje dogodka.

To je že druga smrt mladega človeka v nekaj dneh v dalmatinskem mestu; konec tedna je brutalno ubit 18-letnik, ki mu je nož v prsa zaril vrstnik. Kljub temu, da je s prizorišča pobegnil, pri čemer mu je pomagal prijatelj, je policija oba izsledila in ju prijela.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.