Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Izsledili cestnega dirkača

Mnogi vozniki, tako motoristi kot avtomobilisti, se ne zavedajo, kaj vse lahko s Žurnal24 main
Posnetek vožnje s tristo kilometri na uro, ki ga je na spletnem portalu youtube.com objavil motorist, je bil zanj usoden, saj ga je hrvaška policija izsledila.

Pred dnevi je v tamkajšnji javnosti precej prahu povzročil posnetek motorista, ki je po obvoznici mesta Bjelovar divjal s štirikrat večjo hitrostjo od dovoljene, prehiteval vsevprek, vozil v napačno smer in divjal skozi križišča.

Svoje "junaštvo", s katerim ni ogrožal le lastnega, temveč tudi življenja drugih udeležencev v prometu, je posnel na kamero in posnetek objavil na spletni strani za izmenjavo videodatotek.

Mediji so se o posnetku razpisali, v akcijo pa je stopila tudi policija, ki je šele iz medijev sploh izvedela za obstoj posnetka. Možje v modrem so ugotovili, da gre za 34-letnega prepotentneža, njegov motor pa sploh ni bil registriran.

Izzivanje smrti tudi pri nas
Na istem portalu je objavljen tudi leto dni star posnetek z gorenjske avtoceste, na katerem motorist prav tako vozi blizu tristo kilometrov na uro in prehiteva avtomobile pred seboj po levi in desni, celo po odstavnem pasu.

Posnetek "junaka" z domačih cest; z gorenjske avtoceste

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.