Slovenija
521 ogledov

Pri Ankaranu zagorelo, domačina odpeljali v bolnišnico

Požar pri Ankaranu Občina Ankaran
Na požarišču so našli onemoglega moškega z opeklinami.

Včeraj se je po dvanajsti uri vnel požar v Ankaranu, nedaleč od stanovanjskih hiš na območju med Rožnikom in Železniško cesto.

Zagorelo je blizu novega krožišča. Koprski gasilci so na požarišču našli onemoglega moškega z opeklinami, oskrbeli so ga, reševalci pa so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. 

Požar so koprski poklicni gasilci s pomočjo prostovoljcev iz PGD Hrvatini in PGD Dekani pogasili okoli 15. ure.

Na Občini Ankaran ob tem pozivajo k previdnosti zaradi velike požarne ogroženosti na Primorskem. "Do požara je prišlo v obdobju, ko je razglašena velika požarna ogroženost naravnega okolja. Občanke in občane ob tem znova pozivamo k spoštovanju prepovedi, ki veljajo v tem obdobju," so zapisali.

Prepovedano je požiganje in odmetavanje gorečih ali drugih predmetov ali snovi, ki lahko povzročijo požar, kuriti, kuriti kresove, požigati na območjih ob infrastrukturnih objektih, izven pozidanih površin, uporabljati predmete, naprave ali izvajati aktivnosti, ki lahko povzročijo požar ter izvajati ognjemete.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.