Slovenija
735 ogledov

Vstopil s čelado, pobral denar in pobegnil na skuterju

Motoristična čelada s klimo Feher
Neznanec je zagrozil zaposleni in pobral ves denar.

Danes popoldne je moški z motoristično čelado vstopil v poslovni prostor na Pristaniški v Kopru, grozil zaposleni, pobral denar in pobegnil. Pred poslovalnico ga je čakal voznik na skuterju, s katerim sta se odpeljala. Policisti so v okolici postavili blokadne točke in intenzivno iščejo pobeglega storilca, so sporočili s PU Koper.

Policiste so o ropu obvestili okrog 15.30, takoj so zavarovali kraj in zbrali prva obvestila. Zaposlena, ki ji je moški grozil, ni poškodovana, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Storilec je visok približno 190 centimetrov, na glavi je imel temno motoristično čelado, oblečen je bil v temno jakno in temne dolge hlače.

Vse, ki bi o ropu, kakršnemkoli sumljivem dogajanju v tem času ali storilcu karkoli vedeli, prosijo, da to takoj sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Bralca je razjezilo ime hitra blagajna, saj je za nakup smučarske vozovnice čaka Ste vedeli? Svet Milijoni uporabljajo ta trik na hitri blagajni in tako goljufajo trgovce piščančje perutničke 68-letnica Svet Za 9 let mora v zapor: Ukradla je za 1,35 milijona evrov piščančjih perutničk avtocestno postajališče Zaloke Slovenija Mladoletnik kradel na postajališču, v Audiju nepripasana otroka

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 20:52 22.avgust 2024.

    Lahko bi bil rom...sedaj so v modi..😂