Šport
15604 ogledov

Pred dnevi udrihal po Dončićevih kritikih, zdaj napovedal slovo

Charles Barkley Epa
Nekdanji legendarni košarkar Charles Barkley se po koncu naslednje sezone poslavlja od malih ekranov.

Nekdanji MVP lige NBA Charles Barkley se bo po koncu sezone 2024/2025 poslovil od televizijskih ekranov. 61-letnik strokovni komentator je odločitev sprejel v času negotove usode oddaje Inside the NBA, s katero je bil povezan več kot dve desetletji.

Barkley je med finalnim obračunom Bostona in Dallasa napovedal, da bo prihajajoča sezona njegova zadnja na televiziji. Povedal je še, da se ne namerava pridružiti nobeni drugi televizijski hiši.

"Ne grem nikamor drugam kot na TNT. A sprejel sem odločitev, da bo ne glede na to, kaj bo prinesla prihodnost, prihodnja sezona moja zadnja na televiziji. Rad bi se zahvaliil svoji NBA družini. Zelo ste bili dobri do mene. Moje srce prekipeva od zadovoljstva in občutka hvaležnosti," je dejal Barkley, nekdanji finalist lige NBA (1993) in član legendarnega sanjskega moštva, s katerim je na olimpijskih igrah v Barceloni (1992) osvojil zlato medaljo.

Charles Barkley | Avtor: Epa Epa

V zakulisju še vedno potekajo intenzivna pogajanja glede pravic za predvajanje NBA vsebin. "Upam, da bo NBA ostala na TNT, svojo odločitev pa sem vam želel sporočiti osebno. Naslednje leto se bom upokojil po 25 letih, zato bi se vam ob tej priložnosti rad iskreno zahvalil," je še povedal legendarni košarkar.

Barkley je bil v svojih analizah večkrat prizanesljiv do slovenskega superzvezdnika Luke Dončića, kateremu je podporo izkazal tudi po tretjem porazu Dallasa proti Bostonu v finalu lige NBA. Dončić je tisto tekmo končal na klopi s šestimi osebnimi napaki, kar je izzvalo ostre kritike, Barkleyju pa to ni bilo niti najmanj povšeči. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Barkley je s svojimi pogledi pošteno ujezil tudi najboljšega košarkarja vseh časov Michaela Jordana, s katerim sta bila nekoč zelo dobra prijatelja, danes pa zaradi Jordanove zamere nista v stikih. Več o tem TUKAJ.

Odzivi Šport Dončić o tem, kar je storil Kidd: "Meni ni nič rekel, a to veliko pove o njem"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice