Šport > Euro 2024
2342 ogledov

Turki kot doma, Slovencev več kot Srbov: "Tja ne grem, raje v center"

EURO2024
1/62
Saša Despot Pogled na občinstvo v münchenskem olimpijskem parku.
V torek je bila navijaška cona odeta v rdeče-bele odtenke.

Srečanje med Gruzijo in Turčijo, odigrano v torkovem poznem popoldnevu, je v münchenski olimpijski park pritegnilo nekaj tisoč navijačev, večinoma so pesti držali za Turke.

V Nemčiji živi ogromno Turkov in vzdušje pred velikim platnom je bilo podobno tistemu na stadionu. Privrženci Turčije so se z veseljem nastavili objektivu, številni so tudi vprašali, kje si bodo lahko ogledali fotografije. 

Naš fotograf jim je z veseljem pomagal narediti zaznamek na našo domeno in tako priskrbel še kakšen dodaten klik našemu in vašemu portalu.

EURO2024 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Slovenskih ljubiteljev nogometa je bilo v torek v olimpijskem parku le za vzorec, tu in tam je bilo opaziti kakšen slovenski dres in šal. Še manj je bilo srbskih obeležij. Zato pa so na stojnicah že ponujali rekvizite tako slovenske kot srbske izbrane vrste.

EURO2024 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

O tem, da so se slovenski navijači pritoževali nad kakovostjo in ceno piva, smo že pisali. "Jutri gremo raje v center, na Marienplatz. Pivo je boljše, cenejše in počneš lahko več stvari," je dejal Dejan, eden od slovenskih navijačev z Dolenjske, ki ga olimpijski park ni navdušil.

EURO2024 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Utrinke torkovega dogajanja v münchenskem olimpijskem parku si lahko ogledate v priloženi fotogaleriji na začetku članka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice