Šport
703 ogledov

Grozljivka v ZDA: napadalec večkrat ustrelil mlado športno zvezdnico

Kara Welsh Twitter
V zvezdni državi Wisconsin je neimenovani morilec večkrat ustrelil ter umoril gimnastično državno prvakinjo v preskoku Karo Welsh.

Iz ZDA prihajajo tragične novice o smrti državne prvakinje v gimnastiki in študentke Univerze Wisconsin Wightwater, komaj 21-letne Kare Welsh.

Priljubljeno gimnastičarko so v petek nekaj minut pred polnočjo našli umorjeno v apartmaju v bližini univerzitetnega kompleksa, njeno telo pa je bilo polno strelnih ran. V apartmaju se je nahajal tudi neimenovani 23-letni moški, so v ponedeljek poročali ameriški mediji.

Policija je medtem že aretirala omenjenega 23-letnega moškega, katerega sumi umora državne prvakinje v preskoku. Bremeni ga naklepnega umora prve stopnje.

Policija je zaenkrat tekom preiskave prišla do informacij, da naj bi Kara Welsh svojega morilca poznala, ni pa še znana narava njunega odnosa.

Preiskava umora odlične gimnastičarke je še naprej v teku, policija pa naj bi zaenkrat še prišla do ugotovitve, da je do tragedije prišlo po sporu med Welshovo in domnevnim morilcem.

Welshova je sicer veljala za pravo zvezdnico svojega kolidža. Leta 2023 je postala državna prvakinja v preskoku, odlične rezultate pa je dosegala tudi na parterju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice