Šport > Košarka
2033 ogledov

Kontroverzni Green o okrepitvi Dallasa: "Vesel sem, da je odšel"

Klay Thompson Profimedia
Kontroverzni košarkar Golden State Warriors Draymond Green je pozdravil selitev Klaya Thompson v Dallas k Luki Dončiću.

Košarkarski zvezdnik Draymond Green, član ekipe Golden Stare Warrrios, je izrazil olajšanje in zadovoljstvo zaradi prestopa njegovega dolgoletnega soigralca Klaya Thompson v Dallas Mavericks, kjer bo svojo kariero nadaljeval ob Luki Dončiću.

Thompson, štirikratni prvak lige NBA in eden najboljših strelcev izza črte vseh časov, je vseh dosedajnjih 13 sezon v ligi NBA igral za Golden State.

Luka Dončić Izstrelil iz topa Šport Noro, kaj je eden najbolj kontroverznih NBA asov izjavil o Luki

"Vesel sem, da je odšel," je prestop Thompsona komentiral Green. "Vesel sem zato, ker pri nas ni bil več zadovoljen. Klay je moj brat in privoščim mu to, kar je najbolje zanj, ne pa zame, ekipo ali našo organizacijo."

Kot je znano, je bil Thompson v pretekli sezoni zelo nezadovoljen s svojim položajem v ekipi Golden State, kjer mu niso izkazali primernega spoštovanja; ne na parketu ne za pogajalsko mizo.

Ekipa mu je sicer ponudila dvoletno pogodbo v vrednosti 50 milijonov dolarjev, kar pa je izkušeni košarkar zavrnil. Kmalu zatem je za enak znesek sklenil triletni dogovor s teksaško ekipo.

Luka Dončić in Shai Gilgeous-Alexander Bi lahko bilo res? Šport Noro, kaj je izrekel o Luki in kompaniji! Ali to morda celo drži?

Green je priznal, da mu ob pogledu na nazadovoljnega prijatelja v pretekli sezoni ni bilo lahko. "Skupaj smo preživeli več časa kot pa s svojimi družinami. Ko sem ga gledal takega, mi ni bilo vseeno," je pristavil zvezdnik Golden Stata.

Klay Thompson | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.