Šport > Košarka
41939 ogledov

LeBron James zavida Dončiću: "Prekleto besen sem, da ..."

LeBron James LA Lakers Profimedia
Najboljši strelec v zgodovini lige NBA LeBron James je priznal, da pogreša svojega nekdanjega soigralca.

Dallas Mavericks se pripravljajo na finale lige NBA z Boston Celtics, v katerem bo prvič po letu 2017, ko je moral s Cleveland Cavaliers priznati premoč Golden State Warriors, zaigral tudi Kyrie Irving.

Zvezdniški soigralec Luke Dončića si je takrat v Clevelandu delil slačilnico z LeBronom Jamesom, s katerim sta leto prej franšizi iz Ohia priigrala prvi in še vedno edini naslov NBA prvaka.

dončić porzingis Jezni Luka Šport Izjave nekdanjega člana Mavsov razburile Dončića: "Kako bi on to vedel?"

James, čigar LA Lakers so nastope v končnici sklenili že v prvem krogu, je v podkastu JJ-ja Redicka odkrito priznal, da pogreša igranje ob Irvingu. Povedal je še, da je ponosen na nekdanjega soigralca in njegov napredek.

"Tako prekleto vesel in ponosen sem nanj, da lahko še naprej spremljam njegov razvoj. In tako prekleto jezen obenem, ker nisem več njegov sokandidat. Dobro se spominjam tistih časov," je povedal 39-letni veteran.

LeBron James | Avtor: Profimedia Profimedia

Po njegovem mnenju bo Irving ključni člen finalne serije med Dallasom in Bostonom. Po mnenju košarkarskega analitika Kendricka Perkinsa bo ta čast pripadla Kristapsu Porzingisu.

"Dallas lahko postane prvak, in vse to zahvaljujoč Irvingu. Je najbolj nadarjen košarkar, kar jih je NBA kdajkoli videla. Ni večjega jokerja, kot v ekipi imeti Kyrieja Irvinga. Kot da bi imel pri Enki ves čas v roki karto Kupi 4," je ocenil James.

Irving in James sta bila soigralca v Clevelandu med letoma 2014 in 2017.

LeBron James | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • T_rex 20:35 05.junij 2024.

    ajga bomo vidl je reku un ta slep a`ne'de