Šport > Košarka
6367 ogledov

Veliki zvezdnik lige NBA prihaja v Teksas

Chris Paul Profimedia
Dvanajstkratni udeleženec All-Star tekem bo kariero nadaljeval v moštvu San Antonio Spurs.

Izkušeni ameriški košarkar Chris Paul bo v novi sezoni igral za San Antonio Spurs, so zapisali številni ameriški mediji. Devetintridesetletni organizator igre, 12-kratni udeleženec tekme zvezdnikov v severnoameriški ligi NBA, naj bi za enoletno pogodbo prejel 11 milijonov dolarjev oziroma 10,2 milijona evrov.

Luka Dončić Odmevna menjava Šport Dallas še naprej blesti! Znebil se je težavnega igralca in pripeljal okrepitev

Paul je v minuli sezoni nosil dres moštva Golden State Warriors, v povprečju pa je na tekmo dosegal 11,9 točke in 7,3 podaje. Pred tem je igral za New Orleans Hornets, Los Angeles Clippers, Houston Rockets, Oklahoma City Thunder in Phoenix Suns. Z nobeno od omenjenih ekip ni osvojil šampionskega prstana.

Ameriški mediji poročajo, da je James Harden sklenil novo dvoletno pogodbo z ekipo Los Angeles Clippers.

Luka Dončić Odličen posel Šport Dallas opravil prvo menjavo poletja, navijači in analitiki navdušeni

Isti viri so zapisali, da je ostrostrelec ekipe Golden State Warriors Klay Thompson zdaj prosti igralec, za njegove usluge pa naj bi se resno zanimali tudi pri letošnjem podprvaku iz Dallasa, kjer je "prva violina" slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić. Štirikratnega prvaka lige NBA z bojevniki v letih 2015, 2017, 2018 in 2022 bi radi videli tudi v drugih sredinah, med drugim v Philadelphii ter pri obeh ekipah iz Los Angelesa.

Na klopi Detroita je po klavrni minuli sezoni (14 zmag in 68 porazov) prišlo do trenerske zamenjave. Dosedanjega stratega Montyja Williamsa je zamenjal J.B. Bickerstaff, v zadnjih štirih sezonah trener Clevelanda.

Dončić Bo podpisal? Šport Bomba! Dallas in eden največjih zvezdnikov lige z željo po sodelovanju

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.