Šport > Nogomet
2550 ogledov

Ronaldo z nekaj besedami zrušil rekord na Instagramu

Cristiano Ronaldo Profimedia
Cristiano Ronaldo je postavil nov svetovni rekord s svojim komentarjem na prestop Kyliana Mbappeja.

Nekdanji zvezdnik kraljevega kluba Cristiano Ronaldo je v svojo osupljivo zbirko dodal še en rekord. Postal je namreč ponosni lastnik največkrat všečkanega komentarja na družabnem omrežju Instagram.

Ronaldov komentar pod objavo Kyliana Mbappeja, ki je pred dnevi uradno postal član Real Madrida, s katerim je podpisal do leta 2029, je pridobil rekordnih 5,2 milijona všekov in s tem kar za 1,5 milijona presegel prejšnji rekord v lasti najstniške spletne senzacije Reeda Harringtona (3,7 milijona).

"Zdaj sem jaz na vrsti, da gledam," je pod Mbappejevo objavo zapisal 39-letni veteran iz vrst Al Nassra. "Veselim se že, da boš zasijal na Bernabéuu," je dodal Ronaldo, nekdanji član madridskega velikana in klubski rekorder po številu doseženih golov.

CR7 je za Real igral od leta 2009 do 2018 in v tem času zabil 450 golov na 438 tekmah ter osvojil kopico lovorik, vključno s štirimi naslovi v ligi prvakov.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Mbappe bo k Realu prestopil brez odškodnine, saj se mu je po koncu sezone iztekla pogodba s francoskim PSG. Francoz je sicer že februarja letos izrazil željo, da bi zaigral za španskega velikana. Po koncu sezone je sporočil, da bo zapustil Pariz in si poiskal novo sredino.

Francoski napadalec je podpisal pogodbo z Madridčani še pred igranjem prijateljskih tekem, ki jih bo v sklopu priprav za evropsko prvenstvo v Nemčiji odigral za francosko nogometno reprezentanco.

Mbappe se je PSG pridružil leta 2018, potem ko je zanj leto dni igral kot posojen igralec Monaca. Za Parižane je na 308 tekmah dosegel 256 zadetkov in jim pomagal do šestih naslovov francoskega prvaka. Leta 2020 je z njimi zaigral tudi v finalu lige prvakov, kjer je na koncu skupaj s soigralci moral priznati premoč nemškemu Bayernu.

V Madridu mu bosta v napadu družbo delala tudi najboljši igralec letošnje lige prvakov Brazilec Vinicius Junior in Anglež Jude Bellingham.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice