Svet
12011 ogledov

Mama, ki je pretepla učiteljico, iz vplivne družine

učilnica Profimedia
Mamo otroka, ki se je znesla nad učiteljico, policija pridržala v priporu.

Poročali smo o še enem primeru nasilja v šoli, tokrat je šlo za eno izmed beograjskih osnovnih šol, kjer se je mama šolarja včeraj hudo znesla nad učiteljico biologije.

Po odredbi državnega tožilca so po dogodku policisti PS Novi Beograd izdali sklep o pridržanju obtožene 32-letne matere A.R., in sicer zaradi kaznivega dejanja zlorabe in mučenja ter kaznivega dejanja ogrožanja varnost, poročajo srbski portali.

Prijeto bremenijo obtožbe, da je včeraj v osnovni šoli v Novem Beogradu, nezadovoljna s sinovo zaključno oceno, učiteljici biologije grozila s smrtjo, grozila, da bo pobila tudi njeno družino, jo žalila, vlekla za lase in ji zadala več udarcev v predelu telesa, pri čemer je oškodovanki povzročila lahke telesne poškodbe.

Nasilno mamo bodo jutri zaslišali glede vseh podrobnostih dogodka, ki je močno vznemiril tako šolske delavce kot starše ostalih otrok. 

Mati učenca, ki je napadla učiteljico biologije, je nekdanja odbojkarica, njen oče je lastnik odbojkarskega kluba, je tudi lastnik hotela v Novem Beogradu. 

Šoli je mama poznana že od prej, že prej je povzročala različne incidente. Sicer ima ženska za seboj že dva zakona; otrok, katerega zaključna ocena jo je razbesnela, je iz prvega zakona, iz drugega, z enim izmed srbskih košarkarjev, ima še enega dečka.  

učilnica Grozljivo Svet Še eno nasilje na šoli: Mama učenca hudo pretepla učiteljico Adrijana Traic Horvat, pedagoginja osnovne šole v Slavoniji, ki jo je napadla mama učenca Osnovna šola Svet Mama šestošolca pretepla pedagoginjo, oče grozil na domu Nasilje v šoli Nasilje v OŠ Slovenija Menijo, da ne gre za lažjo poškodbo, Policija pa: Stopnje poškodb ne določamo mi

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • munja 07:09 15.junij 2024.

    V Sloveniji je pa vse tako mirno, da se sliši, ko golobarju na tla odpada perje. Novinarji ste res eni troli.

  • Kmodri_ 23:01 14.junij 2024.

    Srbini v svoji veličini! Neprecenljivo!

  • ferdopis59 19:59 14.junij 2024.

    A še kar pogrevate srbska posla, srbi so seznanjeni stem. Komentatorčki začnite pistei o stvareh, ki se dogajajo pri nas v SLO. Če bi bil jaz tvoj nadrejeni dobiš knjigo in brco v tazadno glede tvoje nesposobnosti dele in razmišjanja. ...prikaži več Živiš v SLO in pišeš o problemih drugih držav. Trenutno o Srbiji, ali ti ja Vučić naročil oz. Jankovič če ne celo Golob.