Svet
2877 ogledov

Zamaskiran zabodel otroka na igrišču, ta je umrl

Svečka, sveča, smrt, žalovanje Profimedia
Do tragedije je prišlo danes na nogometnem igrišču v Toledu.

Neznani zamaskirani moški je danes na nogometnem igrišču v španskem mestu Toledo zabodel otroka. Reševalci ga ob prihodu niso več uspeli rešiti, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Incident se je zgodil dopoldne, ko je nenadno na igrišče prišel zamaskirani moški in z ostrim predmetom zabodel otroka. Ob prihodu rešilcev je deček že utrpel zastoj srca in ga niso uspeli oživiti.

Storilca še iščejo, motiv pa ni znan.

Vodja tamkajšnje avtonomne skupnosti Kastilija in Leon Emiliano Garcia-Page je izrazil zgroženost nad dejanjem. Upa, da bodo storilca čim prej našli in ga prepeljali pred sodišče, je zapisal na družbenem omrežju X.

Srečanje tovornjakov v Misanu Slovenija Slovenija Voznik tovornjaka pijan in brez vozniške v otroka Otrok v avtu Neodgovorno Svet Triletnega otroka pustil v vročem avtu, sam odšel v javno hišo

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 19:29 18.avgust 2024.

    Kakšen človek dvigne roko na otroka ??? Kaj se je vsem odpeljalo ??? Dno dna !!! Dno dna !!! Spomnim se časov, ko mi je znanec pripovedoval kako je bilo na obisku v Argentini. Bil je v soseski, kjer živijo ...prikaži več premožnejše družine. Povsod visoke ograje, mreže na oknih skratka v stilu zaporov in komentar domačina. Pri nas so kriminalci na prostosti, pošteni ljudje pa doma za rešetkami.

  • sandi76 19:21 18.avgust 2024.

    Nič več ne pišete o Merklovi in njenim "willkommen " !!

  • Toma 17:34 18.avgust 2024.

    Je kaj kričal o malem alahu?