Avto
5595 ogledov

BMW za prestižno razstavo predstavil fascinantno mojstrovino

BMW Concept Skytop
1/9
BMW
BMW Concept Skytop uteleša sinergijo klasičnega luksuza in natančne rokodelske izdelave, vse povezano s tehnološkimi modernostjo.

BMW je za razstavo Concorso d'Eleganza ob jezeru Como v Italiji pripravil prav posebno presenečenje in sicer koncept odprtega dvoseda, ki "uteleša potovanje in sanje."

Verjetno bi si težko izbrali boljšo lokacijo za predstavitev takšnega avta, saj gre za dogodek, kjer na vrtu slovitega hotela Villa d'Este že od leta 1873 predstavljajo najbolj prestižne in najbolj avantgardne dosežke v oblikovanju. Predvsem pa lepe.

BMW Concept Skytop si lahko podrobneje ogledate v zgornji galeriji.

BMW Concept Skytop je eden takšnih izdelkov, opisujejo ga kot moderno interpretacijo brezčasnega avtomobilskega dizajna, v katerem so oblikovalci združili zunanjo podobo z ekskluzivnimi materiali in kompleksnimi detajli. Kljub eleganci so mu želeli vdihniti tudi atletsko mišičasto postavo, uporabili so tople barve.

Predvsem zadnji del avta predstavlja veliko oblikovalsko novost za BMW, po mnenju oblikovalca Marcusa Syringa so v njem zajeli originalno eleganco, torej natančno tisto, kar je glavni namen oblikovalske razstave ob jezeru Como.

Avto seveda ne bo doživel serijske proizvodnje, prav gotovo pa bomo nekoč njegove detajle lahko občudovali pri dejanskih modelih bavarske znamke.

BMW Concept Skytop | Avtor: BMW BMW

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice