Magazin
3154 ogledov

Srbi obtožujejo: Boro Đorđevića so v Ljubljani napačno zdravili!

Bora Đorđević Žurnal24 Bora Đorđević.
Tabloid je povzel besede prijateljev umrlega glasbenika. Prepričani so, da bi bilo v Beogradu drugače.

V sredo je na območju bivše Jugoslavije odjeknila novica, da je v Ljubljani umrl Bora Đorđević, frontman legendarne skupine Riblja čorba.

Đorđević se je v zadnjem obdobju zdravil v ljubljanskem Kliničnem centru, kamor je bil sprejet zaradi hude pljučnice. Pred kratkim je njegov menedžer Bane Obradović razkril, da je zdravstveno stanje pevca zelo slabo.

"Njegovo stanje se je poslabšalo, je na respiratorju in ni mogoče opraviti nobene operacije," je pred dnevi za srbske medije dejal Obradović.

Srbski tabloid Skandal je, potem ko se je novica o Đorđevićevi smrti razširila, povzel besede enega od glasbenikovih prijateljev, ki je zatrjeval, da so pevca v Ljubljani zdravili nepravilno.

"Mnogi njegovi prijatelji so več dni govorili s pulmologi in drugimi strokovnjaki iz državnih in zasebnih klinik. Vsi so prišli do zaključka, da je bil Bora prekmalu priključen na respirator in da so da prehitro dali v umetno komo," je besede neimenovanega Borinega prijatelja navedel Skandal.

"Vsi zdravniki so trdili, da bi se bilo treba pred takim radikalnim zdravljenjem poslužiti vseh drugih korakov," je dodal neimenovani prijatelj.

Bojda je imela Đorđevića "ekipa", kot jo je imenoval prijatelj, željo, da bi se Đorđević zdravil v Beogradu. Toda njegovo stanje ni dopuščalo takšnega transporta.

Številni v Borinih krogih so prepričani, da bi bilo zdravljenje v Beogradu bolj učinkovito, a naj bi bili njegov menedžer in družina mnenja, da v Ljubljani delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi pomagali glasbeniku, še navaja Skandal.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Sonja Gregorin 13:46 04.september 2024.

    ISKRENO SOŽALJE DRUŽINI,SORODNIKOM IN PRIJATELJEM...BORA,POČIVAJ V MIRU.

  • kapljač 13:38 04.september 2024.

    Srbska Ciganska posla.

  • kapibara1 12:13 04.september 2024.

    Sam brez panike.. Sploh si NI zaslužil, da ga zdravijo in futrajo/ socialka Bečki konjušari..

Sorodne novice