Magazin > Joonglaa
313 ogledov

Super ideja za poceni in nepozaben poletni izlet!

Zagreb Profimedia
10 stvari, ki jih v Zagrebu morate doživeti!

Iščete ideje za enkraten in denarnici prijazen poletni izlet? Ian in Sara sta si za enodnevni izlet izbrala bližnjo prestolnico Hrvaške in to je vsekakor letošnji poletni mestni odklop, ki si ga morate privoščiti.

Naša popotnika sta od navdušenja sicer najprej krenila v napačno smeri in si pot podaljšala za eno uro, ampak, saj veste, kaj pravijo - vse poti vodijo v Zagreb. Ko sta končno prispela v živahno mesto polno kulture in odlične hrane, pa sta za vas izbrala 10 stvari, ki jih moraš v Zagrebu nujno doživeti in vse razkrila za priljubljeni YouTube kanal Joonglaa. 

Vzpenjača do Gornjega grada, kosilo v azijski restavraciji SOI fusion, Muzej propadlih razmerij … Nemogoče je izpostaviti samo eno, ampak vsekakor je Zagreb Classic poskrbel za češnjo na vrhu torte. Brezplačen festival na prostem, kjer si na dekici z najljubšimi prigrizki popestriš poletne večere ob spremljavi vrhunske klasične glasbe. Naravnost čudovito doživetje, ki ga nikakor ne smete zamudit ob svojem obisku Zagreba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice