Magazin > VIP
1582 ogledov

Challe Salle se je po škandalu lotil novega posla

challe salle Instagram
Novi izzivi ...

Raperja Challe Salle in Zlatko sta bila glavna tema tega poletja, a Challe kariero nadaljuje in širi svoj posel, nedavno je namreč odprl vrata novega snemalnega studia.

"S ponosom vam predstavljam nov snemalni studio Lagano Lab. Poleg ustvarjanja lastnih avtorskih pesmi je zdaj naša glasbena produkcija na voljo tudi drugim izvajalcem in podjetjem. Ponujamo celoten proces produkcije, ki vključuje snemanje vokalov in instrumentov, aranžiranje, mix, mastering, kreativno zasnovo, pisanje besedil in strokovno svetovanje. Čas je, da vaše glasbene ideje zaživijo v najboljši luči. Sledite nam za več novosti," je razkril na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Eden prvih izdelkov njegovega studia je skladba Malo, malo skupine SKaTER.

Naj spomnimo, da so, odkar je bil na gostovanju pri Peru Martiću, v Challeta uperjene vse oči. Takrat je namreč povedal nekaj pikrih besed na račun raperja Zlatka, sebe pa pohvalil. Zlatko je od njega zahteval, da se mu v roku 24 ur javno opraviči, če ne, bo objavil pesem Klepc laže. Pesem, v kateri Zlatko Challeta obtožuje spolnega nadlegovanja mladoletnic in pretepanja žene, je luč sveta ugledala 27. junija, od takrat pa ima že več kot milijon ogledov. 

Challe Salle je s pesmijo odgovoril Zlatku. V skladbi, ki nosi naslov Tata, Challe med drugim pove, da ima njegov kolega "jajca" le, kadar se "pošmrka" in da ga javnost posluša samo takrat, kadar se spravi nanj. Po njegovem mnenju je njegov največji hejter tudi njegov največji fan. V spotu je Challe javnost spomnil tudi na Zlatkovo afero, ko je na nekem javnem dogodku nespoštljivo ravnal s slovensko zastavo. Poudaril je, da ima čisto vest in da je "provokatorju" Zlatku potekel rok trajanja. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • slavauk22 08:06 15.avgust 2024.

    pedofil bi moral v zapor...........aja čefurji imajo svoje zakone napisane

  • Ender3 07:58 15.avgust 2024.

    A je te samozvane čifurje potrebno tenstat po medijih. Avtor končno, pamet v roke in ne denar v žep..

Sorodne novice