Magazin > VIP
3578 ogledov

Denis Avdić grdo nategnil mlado sodelavko

Denis Avdić radio 1
Denis Avdić odšel v Afriko preverit, kako se znajde pripravnica Lara!

Pripravnica na Radiu 1 Lara  je končno dočakala poletno delo v Afriki in je tako še en korak bližje polnopravnemu članstvu v Denis Avdić Showu. No, čeprav to delo ni bilo ravno tako, kot si je zamislila ...

Lara Tošić je včeraj že ob 6. uri prišla na radio, tako, kot ji je dan prej naročil Denis Avdić. S sabo je imela dva polna kovčka, s katerima je mislila, da bo poletela v Afriko. Prostovoljno delo v Afriki je namreč njena dolgoletna želja. Čez oči je dobila prevezo in se v družbi radijskega snemalca odpravila novim dogodivščinam naproti. A namesto na letališče sta se pripeljala na Mesarsko cesto v Ljubljani in ko je Lara odstranila prevezo, je videla, kje se nahaja – pred Lounge barom Afrika!

Okoli pasu je hitro dobila predpasnik, v roke pa pladenj in poletno delo v Afriki se je začelo. Stregla je kavice in različne osvežilne pijače, med gosti pa je bil seveda tudi Avdić, ki je prišel preverit, kako se bo odrezala. Svoje mnenje bo povedal 26. avgusta, ko se Denis Avdić Show vrne v jutranji program.

A za Laro je bila to še ena neprecenljiva izkušnja. "Ni bila to ravno Afrika, kot sem si jo predstavljala, ko sem pisala listo želja (smeh). Ampak je neka nova izkušnja, nisem si nikoli mislila, da bom delala kot natakarica, ker sem se tudi kot dijakinja in študentka temu delu izogoibala. Mogoče sem imela nek predsodek, da so stranke tečne, zahtevne, to me nikoli ni veselilo. Ampak tukaj sta bila zelo prijazna šefica in šef, ki sta me pohvalila za en dan. V tem delu se dolgoročno ne bi videla, gostinstvo bom raje prepustila mojemu fantu, jaz pa se raje držim radia," je povedala zgovorna voditeljica. 

"Najtežje mi je bilo držati pladenj in se hitro obrniti. Pa ni bilo neke hude gneče. In pa, da si moraš zapomniti naročila. Vsa čast gostincem, zdaj bom na natakarje gledala povsem drugače, zelo jih spoštujem! In to delo bom prepustila kar njim, jaz pa bom z veseljem prišla v Afriko na kavo. No enkrat pa bom res odšla v Afriko pomagati," je pogumno sklenila Lara, ki jo tako čaka še zadnji izziv, skok s padalom. 

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:49 23.avgust 2024.

    Kje je un milijon in dvesto evrov od dobrodelnosti?Vse tiho je postalo.

  • Avatar torolino
    torolino 08:05 23.avgust 2024.

    Koga briga še ta čuft.

Sorodne novice