Magazin > VIP
2991 ogledov

FOTO: Ralfa Schumacherja ujeli pri strastnem poljubljanju s fantom!

Ralf Schumacher
1/6
Profimedia
Lepotca sta si ljubezen izkazovala kar pred vsemi.

Pred tremi tedni je odjeknila vest, da Ralf Schumacher, nekdanji dirkač formule 1, ljubi moškega. Na Instagramu je objavil fotografijo, na kateri objet s partnerjem Etiennom zre v sončni zahod. "Najlepše je, ko imaš ob sebi pravega partnerja, s katerim lahko vse deliš," je zapisal ob romantičnem posnetku, pod katerim so se takoj zvrstile čestitke.

Lepotca trenutno dopustujeta na jahti ob priljubljenem otoku St. Tropez. Paparaci so ju ujeli med sproščenim skakanjem v vodo. Še pred tem sta nazdravila, si pomagala pri nanosu kreme za sončenje in si strast ter ljubezen izkazovala z vročimi poljubi. 

Ralf in Etienne naj bi bila že dve leti par, Francoz z Nemcem živi na jugu Francije in v Južni Afriki, sodelujeta pa tudi poslovno. Bivša žena Ralfa, Cora Schumacher, je Etienna spoznala že pred enim letom, do takrat pa je Ralf govoril, da je samo njegov asistent. 

Po ljubezenski objavi z Étiennom je Cora več dni molčala, nato pa na Instagramu objavila fotografijo solz, posnete na njeni poroki z Ralfom. "Solze razkrivajo več kot besede," je zapisala ob žalostnem posnetku.

Lepotica je pred kratkim javno spregovorila o svojem zakonu in tudi namignila, da Ralf ni bil iskren. "Z njim sem se poročila iz ljubezni. Zanj nisem tako prepričana. Obstaja na tisoče razlogov, zakaj se nekateri poročijo z nekom, pri katerem niso našli velike ljubezni. Do njega sem bila vedno iskrena. Za razliko od njega." Več ni povedala, saj je podpisala sporazum o molčečnosti.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:40 12.avgust 2024.

    In to morate objavit- beda

Sorodne novice