Magazin > VIP
627 ogledov

Ljubezenska zgodba Andreja Milutinovića je ena lepših!

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Planet TV
Kmalu ju bomo skupaj gledali na televiziji.

Tekmovalce v šovu Življenje na tehtnici, ki ga bomo od septembra lahko spremljali na Planet TV, bo na poti do izjemne preobrazbe v roke vzela izkušena ekipa treh trenerjev, ki se jim bosta pridružili še dve pomočnici.

Kot je že znano, bodo v šovu tekmovalcem pomagali pridno izgubljati kilograme kar trije trenerji: Nives Orešnik, Andrej Milutinovič in Gregor P. Kirsch, ki bo zaradi osveženega koncepta oddaje sodeloval kot svetovalec za zdrav življenjski slog. V šovu lahko gledalci pričakujejo zares veliko zanimivih izzivov, vendar tekmovalci ne bodo trenirali le pred kamerami; veliko je tudi aktivnosti, ko bodo kamere ugasnjene, in takrat bosta vajeti, po navodilih Nives in Andreja, prevzeli tudi njuni pomočnici trenerja. Vsi skupaj bodo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami tekmovalcem pomagali doseči njihove cilje in premagovati izzive.

Andrej Milutinovič si je za pomočnico izbral svojo zasebno partnerko, Patricijo Bezenšek, ki je prav tako izkušena osebna trenerka. "Patricijo sem si izbral zato, ker sem jo jaz naučil večino stvari in vem, da bo odlično opravila svoje delo. Z njo je super delati, ker je sama strastna fitneserka in ima zelo veliko znanja ter več kot šest let izkušenj s fitnesom in osebnim trenerstvom. V fitnesu sem bil dolgo časa jaz 'glavni', zdaj pa sva kar precej enakovredna. Doma pa ... Mislim, da vsi vemo, koliko je ura," pravi Andrej. 

Fitnes obiskovala zaradi Andreja 

Andrej in Patricija pa imata ganljivo ljubezensko zgodbo, ki traja že šest let. "Imel sem slabo izkušnjo. Takrat mi je, sprva kot prijateljica, zelo pomagala. V takšnih situacijah pogosto preskoči iskrica. Pri njej je bilo isto, saj je tudi ona končala večletno razmerje in sva bila drug drugemu v oporo in si nudila tolažbo," je Andrej za Žurnal24 povedal že leta 2019. Sedaj pa sta nam razkrila, da je Patricija na treninge hodila prav zaradi Andreja. "Če ne bi bilo Andreja, ne bi ostala v fitnesu. tako pa sem se zaljubila vanj in v bistvu na treninge hodila zaradi njega in tako tudi ostala," priznava Patricija. "Spoznavala sva se skozi treninge. Ko treniraš človeka, treniraš osebo. Ne samo fizično, ampak tudi mentalno, tako pride do osebnih pogovorov, kjer pa sva se zelo hitro povezala  in hitro ugotovila, da sva si všeč, da sva si privlačna in da je to nekaj, na čemer bi lahko gradila. Po šestih letih sva še vedno skupaj," dodaja Andrej.

V šovu prepirom med parom ne bomo priča, saj jih tudi v zasebnem življenju nimata. "Kar se tiče prepirov, jim med nama ni," pravi Patricija. "To drži, očitno vse kanalizirava skozi šport. Sva pa dolgo časa delala na tem, da sva se dodobra spoznala in prilagodila svoji osebni življenji od prej in jih združila. Ne bi znala funkcionirati drugače, zato mislim, da bova lahko res dobro opravila svojo nalogo v šovu," pove Andrej. 

Patricija sodelovanje v oddaji vidi kot izjemno priložnost, da podpre tekmovalce na njihovi poti in hkrati tudi sama pridobi dragocene izkušnje. Z Andrejem sta tudi zasebno usklajena ekipa in oba sta prepričana, da bo njuno sodelovanje še poglobilo njun odnos. "Največji izziv bo za tekmovalce verjetno premagovanje lastnih omejitev in strahov. Potrebno bo veliko truda, vztrajnosti in samodiscipline, da se spopadejo z novimi navadami, prehranskimi režimi in fizično aktivnostjo. Pričakujem, da bodo pokazali iskreno motivacijo in pripravljenost na spremembe. Pomembno mi je, da so odprti za učenje in se zavedajo, da bo pot do cilja zahtevna, a tudi izjemno nagrajujoča," se dela kot Andrejeva desna roka veseli Patricija, ki pravi, da bo na začetku zagotovo imela nekaj treme pred kamerami, a pričakuje, da se jih bo hitro navadila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice