Magazin > VIP
1763 ogledov

To je kavalir v življenju Danice Lovenjak

Danica Lovenjak Instagram
Simpatična voditeljica je iskreno spregovorila o svojem stanu.

Novinarka, voditeljica, pisateljica in strokovnjakinja za odnose z javnostmi Danica Lovenjak velja za eno najbolj zapeljivih znanih Slovenk, zato so vsi prepričani, da snubci pri njej stojijo v vrsti. A Danica, ki še ni zasedena, pravi, da temu ni tako. Večinoma se moški do nje ne upajo pristopiti, saj mislijo, da jo že tako ali tako neprestano obletavajo ali da jim sploh ne bo dala priložnosti, kot so ji razkrili nekateri, ki pa so se le upali pristopiti.

Vendar svetlolaska pravi, da temu ni tako in možnost rada da moškim, ki so vztrajni, saj to pomeni, da tudi v ostalih življenjskih situacijah ne obupajo hitro. Zaenkrat pa je edini kavalir v njenem življenju LPP Kavalir, saj živi v centru Ljubljane, zato jo po opravkih pogosto zapeljejo vozniki Kavalirjev. 

Nedavno se je eden izmed voznikov še posebej izkazal. Danici se je namreč zlomila peta na čevlju, zato jo je zapeljal čisto do doma, da je lahko zamenjala čevlje. S Kavalirji se vozi pogosto, osebno pa pozna celo njihovega šefa.

V poletnih mesecih se z njimi pogosto zapelje do dogajanja na Ljubljana Festivalu, saj je velika ljubiteljica glasbe in umetnosti. Letos s Festivalom sodeluje tudi poslovno, a to ni edina novost v njem življenju. Ker je tudi velika poznavalka kulinarike, se je letos odločila, da se želi več naučiti tudi o vinskih spremljavah, zato je uspešno opravila tudi tečaj sommelier 1. stopnje. 

"Ta teden sem drugič v življenju diplomirala, tokrat iz ljubezni do vina. Sommelier 1. stopnje je nov naziv, na katerega sem nadvse ponosna. Že v stari Grčiji je Evripid pametno rekel, da kjer ni vina, ni ljubezni. O tem, kako radi imamo Slovenci svoje vino, pričajo številne ljudske pesmi in celo himna Zdravljica. V Mariboru je tudi dom najstarejše vinske trte na svetu, saj je žametovka ali modra kavčina potrjeno stara vsaj 450 let. Tudi zaradi tega se mi zdi izjemno pomembno, da se Slovenci izobražujemo o vinu. Šola Sommelier Master mi je dala ogromno novega znanja o vinu, veliko pa je bilo tudi praktičnih znanj in vaj. Moja čudovita profesorja Majda Debevc in Edvard Kužner sta poskrbela, da so bila čisto vsa predavanja izredno zanimiva. Naj bo vsak trenutek, ki ga preživimo ob kozarcu vina, poln radosti, prijateljstva in sreče," je na Instagramu ponosno zapisala pred tremi tedni, ko je prejela diplomo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice