Magazin > VIP
7478 ogledov

Tako je pogledala Špela Grošelj, ko je vprašanje naneslo na novega partnerja

Špela Grošelj instagram
Bo kmalu naraščaj?

Voditeljica Eva Cimbola je v Spotkastu gostila pevko, voditeljico in podjetnico Špelo Grošelj, ki je povsem odkrito spregovorila o svojem zasebne življenju. Kot je znano se njena mama že eno leto bori s hudo boleznijo, pevka je celo razkrila, da so se februarja od mame že poslavljali, a se je na srečo zgodil čudež.

Veliko sta govorili tudi o Špelini srčni želji, da bi postala mama. Ob tem je razkrila, da sta se z bivšim fantom Gregorjem, s katerim sta bila v zvezi pet let razšla ravno zaradi tega, ker on želje po družini ni imel, čeprav sta se imela srčno rada in se imata kot prijatelja še danes. Špela pravi, da je bil razhod zaradi tega še toliko težji. 

A nad svojo srčno željo ni obupala. "Ne, to se bo zgodilo, samo to bom rekla. Vsekakor, ker mi je to namenjeno. Ker je to moja srčna želja. Z Grego ne, ker si ni želel. Prav je, da je tako bilo," je povedala. "Nekoč z nekom pa. Ali je ta nekdo že kje blizu," jo je vprašala voditeljica. "Samska sem, vsekakor sem samska. Zadnji mesec še bolj verjamem, da se bo ta želja po otroku uresničila, ker se mi zdi, da sem spoznala človeka, ki bi lahko to zgodbo z mano pisal," je razkrila pevka.

Voditeljica je ob tem namignila, če Špela morda že ni v veselem pričakovanju, a temu ni tako: "Nisem noseča, niti nič ne seksam. Res sem samska, 100 odstotno. Čutim, ne vem. Meni telo sporoča, da se bo to uresničilo in zelo bom presenečena, če se ne bo."

"Edina stvar, res bi si želela biti mlajša, ponovila bom mamino zgodbo. Mami je mene imela pri 40 in celo življenje sem ji govorila, zakaj me je imela tako pozno. Zato, ker ne bo tako dolgo z mano, ker me je imela tako pozno," je še dodala. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 10:17 19.julij 2024.

    Sramota je v tem kar pišejo žurnalovci.

Sorodne novice