Magazin > VIP
10608 ogledov

Pokazala moža: Dih jemajoče poročne fotografije Lorelle Flego

Lorella Flego Instagram
Voditeljica se je poročila.

Priljubljena voditeljica Lorella Flego je na Instagramu objavila serijo poročnih fotografij, iz katerih je razvidno, da je usodni 'da' dahnila 29. junija, njen srčni izbranec pa je Aleš, ki javnosti ni znan.

Lorella je bila prekrasna nevesta, nosila je kar dve poročni obleki, znamke Qualcosa di Blu iz Trsta, poročila pa sta se kar doma, v objemu gozda, kot je še razkrila voditeljica. "Najboljša ljubezen je takšna, ki prebudi dušo in ki nas prisili, da sežemo po še več. Ki prižge plamen v naših srcih in prinaša mir v naše misli. Neskončno hvaležna, da sem tvoja žena," je na Instagramu zapisala ob sanjskih poročnih fotografijah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lorellaflego (@lorellaflego)

Vse podrobnosti pa je razkrila tudi na svoji spletni strani glitter.si. "Hvaležna sem možu Alešu za vse čudovite trenutke, ki mi jih je podaril; če pomislim, da se je najina zgodba začela pred 35 leti v Svetem Ivanu, da je bil on prva in edina poletna ljubezen, nakar sva se ponovno našla pred osmimi leti, ko sva bila oba že starša in z življenjem, ki je teklo po drugačnih smernicah, lahko samo rečem, da so poti usode številne in morda je res, da vesolje vidi veliko dlje, kot mi sami. Če sem danes v popolnem ravnovesju, je to tudi zato, ker imam ob strani čudovito družino, res prekrasno hči in neverjetnega moža, ki bere misli in vsak dan znova poskrbi za našo srečo," je zapisala.

Razkrila pa je tudi vse podrobnosti o poroki, ki sta jo z možem načrtovala kar leto dni: "Posebnost poroke je bila nedvomno ta, da se je zgodila na vrtu doma, sredi gozda in to je bila tudi skupna želja, da bi se vse dogajalo tam, kjer sva se zaljubila v naravo in neskončno modrino neba, v drevesa, ki govorijo, in dobre vile, ki nas obkrožajo. Priprave so bile torej dolge in tudi zahtevne (začela sva lani junija), ampak na koncu sva dosegla vse, kar sva želela: mize pod gazebom, lesene stole, rože povsod, urejen vrt, novo teraso in majhne detajle za piko na i."
 

Komentarjev 3
  • Pierre 11:36 08.avgust 2024.

    Non mi interessa neanche un cazzo!!!!

  • alojz73 09:52 08.avgust 2024.

    Sem jo spoznal kot simpatično in preprosto žensko,upam da ne bo postala še ena koza kot razne "zvezde".

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:44 08.avgust 2024.

    Je končno našla sponzorja. Pa upam da si je pred poročnim fotografiranjem pobrila brke.

Sorodne novice