Magazin > VIP
45752 ogledov

George in Amal Clooney živita ločeni življenji

george clooney, amal clonnes Profimedia
Vidita se zelo redko.

George in Amal Clooney, ki se bližata 10. obletnici poroke, naj bi zaradi zahtevnih karier živela ločeno. Viri so za revijo Intouch razkrili, da par, oba velika deloholika, čuti pritisk, ko gre za usklajevanje osebnega in poklicnega življenja.

"Oba sta zagrizena deloholika, tako da vsak živi v svojem malem mehurčku," je povedal vir in poudaril, kako zelo sta oba predana vsak svojemu poklicu. "90 odstotkov dneva sta v dveh zelo različnih svetovih. Živita ločeni življenji."

George Clooney, slavni igralec in filmski ustvarjalec, je znan po natančnem pristopu k svojemu delu. Opisujejo ga kot perfekcionista, ki od svojih sodelavcev zahteva enako predanost. Medtem ko Amal Clooney, ki je zelo uspešna odvetnica za človekove pravice, zaradi svojega dela pogosto potuje, kar še povečuje logistične izzive para.

Zahtevni urniki para in pogoste ločitve naj bi vplivali na njun odnos. Vir je pojasnil: "Edini čas, ko sta res skupaj, je na dopustu. Ko pa živita ob jezeru Como, imata oba svoje osebje ter prijatelje in se ne vidita pogosto."

Kljub izzivom par ostaja predan sreči svojih otrok. "Sreča dvojčkov je njuna glavna prioriteta in ločitev bi bila v tem trenutku nočna mora," dodaja vir.

Komentarjev 2
  • Gandolf 21:06 13.junij 2024.

    Kaj mu dela slava in denar. Boljše ke reven na stolu sedeti z ljubljeno v naročju!

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:28 13.junij 2024.

    Beden članek,še bolj bedne novinarke!!!

Sorodne novice