Magazin > VIP
18933 ogledov

Neverjetno, tako dolgo so oboževalci čakali na Marjetko in Raaya

Maraaya Neo visuals
Še sama sta se čudila, da imata tako goreče oboževalce.

Duet Maraaya je v poletje zakorakal s svojo prvo grajsko turnejo, tudi ta niz koncertov je že bolj kot ne razprodan, le obljubljenih zvezd je bilo doslej več na odru kot na nebu. Prejšnji petek so morali nastop z gradu Bogenšperk prestaviti v bližnjo dvorano, v Sevnici pa je grozilo, da bo treba vse skupaj celo odpovedati, saj se je tik pred začetkom nad prizoriščem utrgal oblak.

"Ko se je ulilo, sva bila prepričana, da nastopa ne bomo izpeljali, če pa že, da bo bolj klavrn," se spominjata Marjetka in Raay, ki pa ju je občinstvo zelo prijetno presenetilo: "Tudi ko se je napovedana 20-minutna nevihta razvlekla na celo uro, je več kot tisoč ljudi vztrajalo z nami in nas spodbujalo s skandiranjem. Ko se je le izlilo in smo malo po sončnem zahodu prizorišče pripravili za nastop, pa je sledil prečudovit koncert – in proti koncu se je pokazalo celo nekaj zvezd. Prav neverjetno kako tudi taka izkušnja, kot je vztrajanje v nalivu, poveže občinstvo in izvajalce."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

 In še sobotni epilog: "Ko misliš, da si doživel že vse, se zbudiš naslednje jutro in te v spletnih nabiralnikih pričaka cel kup sporočil navdušenih ljudi, ki ti napišejo kako si se jih dotaknil s svojo glasbo in jim polepšal večer, čeprav bi se vse skupaj lahko končalo precej žalostno. To, so trenutki, ko sva res vesela, da sva glasbenika."

 Če bi se z Maraayo družili na gradovih, imate za to priložnost le še konec avgusta na Vurberku, koncerta na celjskem gradu in v Khislsteinu sta že razprodana. Raay in Marjetka pa že pilita točke s prijatelji in talenti, s katerimi bodo marca izvedli velika šova v hali Tivoli in mariborski dvorani Tabor.

Komentarjev 2
  • Jako 15:42 10.junij 2024.

    Kakšno mijavkanje pa je to?

  • Pierre 13:49 10.junij 2024.

    Raay Marayaa... lepa slovenska imena. BMK!!!!

Sorodne novice