Magazin > VIP
3703 ogledov

Opa! Tako zapeljivo se za nogometno tekmo obleče Hajdi Korošec

Hajdi Korošec Arhiv organizatorja
Še vedno ostaja mokre sanje mnogih oboževalcev, ki so imeli v mladosti na steni njen plakat.

Hajdi Korošec je naša najbolj znana otroška zvezda vseh časov, njene pesmice Moj kuža in Oblečem si oblekico si prepevajo še današnje generacije otrok. Je pa tudi ena redkih otroških zvezdnic, ki je iz pevskih vod uspešno zajadrala v poslovne vode. Danes je lastnica priljubljene butične trgovine z otroško opremo, zelo priljubljena pa je tudi kot spletna vplivnica.

Najbolj pogosto objavlja družinske utrinke s potovanj, saj s sinovoma in soprogom ogromno potujejo, letos so obiskali že Japonsko in Indonezijo. Trenutno pa uživajo v Sloveniji, na Krasu. Poleg glasbe in potovanj pa je družina zelo privržena tudi nogometu. Hajdi svoja sinova spremlja na njune nogometne tekme in tudi tekme njunih vzornikov. Tako so si nedavno ogledali tekmo NK Celje, kjer je bila Hajdi zagotovo ena najbolj privlačnih navijačic. Odela se je namreč v oprijeto črno mini oblekico, s precej globokim izrezom. 

Svetlolaska zelo dobro skriva svoja leta. Šteje namreč 45 let, čeprav bi ji z lahkoto pripisali le 30! A ne le na tribunah, osvaja tudi v kopalkah, kot je nedavno pokazala na fotografiji s počitnic. Tokrat so si ji privoščili na Korčuli, kjer imajo družinski apartma, zato je ta hrvaški otok njihova počitniška stalnica.

Za Hajdi pa ne vzdihujejo le oboževalci, temveč seveda tudi njen soprog, ki nam je nedavno razkril, da se večkrat "uščipne", da je res njegova, saj je bil tudi on med tistimi, ki mu je v najstniških letih na steni visel plakat z njeno podobo. 

 

Komentarjev 3
  • matermila 08:07 22.julij 2024.

    Pa kaj je z vami "novinarji"? Kak faktor je ta nekdanja otroška pevčica in njen kuža, da jo non-stop vlačite po medijih? Res nimate drugih pomembnih novic? Se mi zdi da ima Suli kar prav, si plačuje reklamo sama, ali ...prikaži več nimate sposobnih novinarjev, ki bi znali izbrskati kako važno novico. Pa koga pri PM zanima kako se ova frača obleče za na fuzbal.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:55 22.julij 2024.

    Opa opa opala🤪

  • Avatar Suli
    Suli 07:46 22.julij 2024.

    Ne vem ali si plačuje reklame sama ali ji to sponzorirate, ker vam primanjkuje novic.🤔

Sorodne novice