Magazin > VIP
3488 ogledov

Pa to je neverjetno! Na Pop TV se vrača kar 5 znanih obrazov

Igor Mikić
1/8
instagram
Uff, take televizijske sezone pa še ne.

Na televizijske ekrane se bo kmalu vrnil resničnostni šov Kmetija, tokrat je Pop TV poskrbel, da bo resnično zanimivo. A ne le s prenovljenim konceptom, temveč tudi zvezdniškimi tekmovalci. Danes so razkrili prvih osem tekmovalcev, med katerimi je kar pet starih znancev televizijskih ekranov. To so Igor Mikić, Polona Kranjc, Tjaša Vrečič, Nik Triler in Maja Triler, ki so že stari znanci resničnostnih šovov. 

"Letos bodo tekmovalci največji izziv sami sebi in drug drugemu. Nenehno jih bom soočala s situacijami, ki bodo od njih terjale razmislek ali upoštevati glavo ali srce. Za katero možnost se bodo odločili? S čustvi nabito polna sezona bo ponudila nepričakovane razplete, arena bo dala dobesedno krvave boje, tedenske naloge boleče žulje in neprespane noči. Nekateri tekmovalci bodo zabredli kot še nikoli, se izgubili v lastnih čustvih, meje bodo prekoračene do točke brez povratka. Letos popuščanja ne bo," je povedala voditeljica šova Natalija Bratkovič

Zvezdniški peterici tekmovalcev se bodo v šovu pridružili še trije novi obrazi, to so avtomehanik Stanislav Ravnikar, trgovec Žiga Mohar in kozmetičarka Ines Dužič. Ostalih osmih tekmovalcev Pop TV še ni razkril. 

Tudi vsi izzivi ne bodo novi, še zmeraj se bodo pomerili areni, a letošnje naloge bodo težke. Ne bo več časa za neskončno posedanje in sekanje ovinkov. Letos jih bodo ne Kmetiji pričakale živali, neobdelana polja in mnoga druga presečenja. Gospodarica Nada jim bo letos še prav posebej gledala pod prste, saj bodo morali skrbeti za živali, ki jih bo letos na kmetiji zelo veliko. Nekatere bodo
postale njihove prijateljice in prave zvezde. Kar pripravite se na kozo Jolando!

Nova pa bo tudi lokacija in kmetija! 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:08 14.avgust 2024.

    A res to še kdo gleda?

  • Ender3 09:34 14.avgust 2024.

    Treba jih je že v startu bojkotirat, ker to kar počnejo je čisto poneumljanje gledalcev. Naj se jim pobere licence za oddajanje saj služijo zgolj potrebam oglaševalcev in sponzorjem..Banda diletantska, nedotakljiva..

Sorodne novice