Magazin > VIP
20850 ogledov

Znana Slovenka javno o partnerjevi mami: Tašča, da te kap!

Katarina Benček Instagram
Katarina Benček se je nedavnega izbora za Femme Fatale udeležila v družbi tašče, ki je vse pustila odprtih ust.

Podjetnica, spletna vplivnica, resničnostna zvezdnica in pisateljica Katarina Benček je nedavno osupnila na izboru za Femme Fatale, kjer se je pojavila v čudoviti rdeči obleki, ki je lepo poudarila njen nosečniški trebušček. Katarina in njen življenjski sopotnik Marko Pavlović poletni namreč pričakujeta prvega otroka.

A vtisa ni pustila le Katarina, pač pa tudi njena spremljevalka, tašča Slavica, ki je prava lepotica in je kar težko verjeti, da šteje šest desetletij. Katarina in Slavica se odlično razumeta, saj Katarina pravi, da vsi stremijo k lepim odnosom in se trudijo za družinsko harmonijo. To je še posebej pomembno, saj Marko in Katarina živita v isti hiši kot tašča. "Moja tašča zelo veliko da na lepe družinske odnose, vedno pravi, da mora družina skupaj držati in to tudi živi. Tudi kadar ji kaj ni prav, zavoljo harmonije v družini pusti, da gre mimo," pove naša lepotica. Tašča Slavica je mama postala že zelo zgodaj, pri 17 letih, le pet let kasneje pa sta s sinom Markom v nesreči izgubila njegovega očeta. 

Katarina se izredno lepo razume tudi s svojimi starši, ki so se pred nekaj leti preselili v Pulo. Tam sta vilo zgradila tudi Katarina in Marko, zato sedaj več časa preživijo skupaj. Ker je noseča in ima veliko dela z gradnjo in urejanjem nove vile, ki jo bosta z Markom tudi oddajala, jo njena mama pogosto razvaja s kosilom. 

Katarinina nosečnost pa ni edina lepa novica v družini Benček, nedavno so praznovali poroko, ko je pred oltar stopila njena starejša sestra. 

Par se je Sloveniji sicer prikupil v resničnostnem šovu Super par, kjer sta igrala pošteno igro in skrbela za lepe odnose med sotekmovalci. Čeprav je ena izmed tekmovalk Katarino pogosto napadala, da je z Markom le zaradi denarja, je ta ohranila mirno kri. Par je kasneje za Žurnal24 pojasnil, da temu ni tako, saj je Marko lansko leto izgubil velik delež svojih naložb. Več o tem TUKAJ. Za par pa to ni bil prvi resničnostni šov, sodelovala sta tudi v šovu Vražje dame. 

Komentarjev 1
  • Pierre 13:43 14.junij 2024.

    Koga briga???? BMK!!!

Sorodne novice