Magazin > VIP
38435 ogledov

Znana Slovenka zanosila s poročenim, a on tega še ne ve!

Denise Dame Instagram
Pravi, da še ni čas za čestitke, ker se še ni odločila, kaj bo naredila.

Nekdanja udeleženka resničnostnega šova Zadruga, slovenska starleta, manekenka in resničnostna zvezdnica Denise Dame je javnost presenetila z objavo nosečnosti. Novico je objavila na Instagramu, čeprav je šele v šestem tednu nosečnosti, in delila posnetek pozitivnega testa nosečnosti, skupaj z laboratorijskimi izvidi, kasneje pa še fotografije nosečniškega trebuščka.

"Praznujem nosečnost," je v svoji objavi na družbenem omrežju Instagram zapisala privlačna starleta. Priznala je, da nosečnosti ni načrtovala, celo mislila je, da ne more zanositi, zato ni bila previdna. "Imam samo en jajčnik, nisem pazila, mislila sem, da je nemogoče zanositi. Nisem načrtovala zanositve in ta novica me je res ujela nepripravljeno. Ciklus mi je zamujal in danes sem naredila preiskave, ki so potrdile, da pričakujem otroka," je razkrila.

Odkrito je tudi povedala, da očetu otroka novice še ni sporočila. "Ne ve, bo izvedel, družino že ima. Ni še čas za čestitke, moram se še odločiti, kaj bom naredila glede nosečnosti," je povedala.

Te dni se je pod kritiko medijev znašla, ker svoje nosečniške fotografije prodaja na erotični strani Only Fans, kjer je prisotna že leta in ki ji prinaša lep kos prihodka. Ni pa edina znana Slovenka, ki se kljub nosečnosti ni odrekla zaslužku na znani erotični platformi. Ana Pusovnik, ki jo poznamo iz resničnostnega šova Sanjski moški, je bila tako med nosečnosjo kot po porodu prisotna na strani Only Fans. "Sem že celo nosečnost objavljala fotografije in jih bom tudi po porodu," je povedala lansko leto.

Denise Dame | Avtor: Instagram Instagram

Denise, ki zadnja leta živi v Beogradu, je na Instagramu aprila sicer sporočila, da se zaradi hudega incidenta in zlorabe substanc umika iz javnega življenja, saj želi poskrbeti za svoje duševno zdravje. "Sinoči sem dosegla dno dna. Želim se opravičiti vsem, ki sem jih prizadela z zlorabo bromazepama, alkohola in drugih substanc, izsiljevanjem in pretiranim žuriranjem. Umikam se iz javnega življenja in družbenih omrežij, da bi se osredotočila na izboljšanje svojega duševnega zdravja," je na Instagramu sporočila aprila, več o dogodku pa ni razkrila. Bromazepam je učinkovina iz skupine benzodiazepinov, ki so jo razvili v 70. letih 20. stoletja. Uporablja se predvsem kot anksiolitik, v višjih odmerkih pa tudi kot pomirjevalo, uspavalo in mišični relaksant.

 

Komentarjev 8
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 09:34 13.junij 2024.

    Če živi v Beogradu, potem naj tudi vse novice o njej ostanejo v Beogradu, ni prav nobene potrebe njene nebuloze izvažat nazaj v Slovenijo!

  • Pišmevuh 19:57 12.junij 2024.

    Mora se odločiti komu naprtiti pankrta.

  • Grof 18:24 12.junij 2024.

    Znana Slovenka Denis, znani slovenec M. Cvikl imata veliko skupnega, uboga antropologinja, trio hrepenečih po slavi ne gredo skupaj v isto pišuko

Sorodne novice